Aktualijos

Dovanotos pašto dėžutės pasiekė ir 10 ukmergiškių

Baigėsi didelio gyventojų susidomėjimo sulaukusi akcija „Padovanok pašto dėžutę“. Lietuvos paštas nusprendė visiems akcijoje dalyvavusių asmeninių (neblokinių) pašto dėžučių savininkams išsiųsti naujas tvarkingas pašto dėžutes. Tarp apdovanotųjų – ir 10 Ukmergės rajono savivaldybės gyventojų.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo AB Lietuvos paštas Komunikacijos projektų vadovas Lukas Zadarackas, naujos pašto dėžutės pasiekė dešimt gyventojų, įsikūrusių Ukmergės rajono savivaldybėje esančiuose įvairiuose kaimeliuose – Juodausiuose, Kurėjuose, Valtūnuose ir kt.

„Dėkojame visiems gyventojas, dalyvavusiems „Padovanok naują pašto dėžutę“ iniciatyvoje ir siuntusiems netvarkingų pašto dėžučių nuotraukas. Mūsų komanda jau supakavo ir išsiuntė po naują pašto dėžutę visiems akcijos sąlygas atitikusiems dalyviams. Jiems linkime sėkmingo naudojimo, o visiems kitiems norime dar sykį priminti, kad tvarkinga dėžutė yra saugios siuntos garantija. Todėl jeigu tokia dėžute dar nepasirūpinote, suskubkite tai padaryti“, – sako Lietuvos pašto Klientų patirčių valdymo departamento vadovė Deimantė Žebrauskaitė.

Lietuvos paštas primena, kad nuo liepos 1 d. laiškininkai netvarkingose pašto dėžutėse nebepalikinės gyventojams skirtos korespondencijos – iki 2 kg sveriančių siuntų (kurių išmatavimai nedidesni nei 25/340/250 mm), prenumeruojamų leidinių, laiškų ar svarbių pranešimų. Pastarieji bus saugomi artimiausiame pašto skyriuje, iš kurio juos ir bus galima atsiimti. Gyventojams neįteiktos siuntos ir periodiniai leidiniai pašto skyriuose yra saugomi iki 30 dienų.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas