Ukmergiškiai smagiai ir aktyviai praleido laisvalaikį.

Žmonės

Senjorų išvyka į Jonavos baseiną

Aldona KUZMIENĖ

 

Nemažas būrys Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos Ukmergės rajono skyriaus narių, išgirdę labai puikius atsiliepimus apie kaimyninio rajono baseiną, panoro artimiau susipažinti su šiuo moderniu daugiafunkciniu sporto ir sveikatingumo kompleksu. Žinoma, dauguma skyriaus senjorų neretai apsilanko ir savo miesto baseine, naudojasi jo paslaugomis. Tačiau rūpėjo nuvykti ir į inovatyvų Jonavos baseiną.

Atvykusius į Jonavą mus pasitiko dar neseniai, 2022 m. įkurto SPA erdvės, šiuolaikiška ir maloni baseino atmosfera ir draugiškas jo personalas. Turintys gerus plaukimo įgūdžius senjorai turėjo puikią galimybę paplaukioti keturių takelių plaukimo baseine, kiti naudojosi vandens pramogomis: sūkurinėmis voniomis, vandens srovių malonumais, pirtimis, o drąsiausieji nusileido vandens čiuožyklos taku. Pagirtina, jog čia organizuojamos plaukimo pamokos mažiesiems lankytojams. Atskiroje zonoje buvo galima pailsėti, o jaukioje kavinėje pasivaišinti skania kava.

Smagu, kad šios išvykos, kurią organizavo valdybos narės Jonė Šerelienė ir Valentina Vaičiūnienė, metu galėjome ne tik aktyviai leisti laisvalaikį, bet ir atsipalaiduoti bei puoselėti gerą savijautą. Grįždami į namus pasižadėjome dar ne kartą sugrįžti čia su savo vaikais, anūkais. Matydami gausų besilankančiųjų būrį įsitikinome, kad Jonavos baseinas išsiskiria savo kokybe ir tampa traukos centru ne tik jonaviečiams, bet ir aplinkinių rajonų gyventojams.

Viktoro PETRUNIN nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas