Aktualijos, Naujausi

Antakalnio gatvės rekonstrukcija patikėta UAB „Fegda“

Ukmergės rajono savivaldybė pasirašė sutartį su UAB „Fegda“ dėl Antakalnio gatvės rekonstrukcijos. Pasirašytoje rangos darbų sutartyje skelbiama darbų trukmė – 9 mėnesiai.

Kaip informavo rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė, pagal MB „4infra.LT“ parengtą techninį darbų projektą „Susisiekimo komunikacijų paskirties statinio Antakalnio gatvės, Ukmergės mieste, rekonstravimas“ visoje 1,6 km ilgio Antakalnio gatvėje bus rekonstruota jos konstrukcija. Bus įrengti nauji pagrindai ir nauja asfaltbetonio danga, atsiras betoninių trinkelių šaligatviai, dviračių takas, taip pat bus įrengti greičio mažinimo kalneliai, iškiliosios sankryžos ir kitos eismo saugumo priemonės, atnaujintas gatvės apšvietimas, atlikti kiti darbai.

default

UAB „Fegda“ jau pradėjo parengiamuosius darbus: rengiamos ir derinamos eismo ribojimų schemos, darbų atlikimo grafikas ir eiliškumas, leidimai ir kt. Gatvės rekonstrukcijos darbus numatyta pradėti po dviejų savaičių, gegužės 20 dieną.

Rekonstrukcijos metu planuojama uždaryti visą Antakalnio gatvę. Transporto eismas bus nukreipiamas per apylankas gretutinėmis gatvėmis, bus palikta galimybė gatve važiuoti tik visuomeniniam transportui – po miestą kursuojantiems autobusams.

Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja D. Zimblienė primena, kad Antakalnio gatvė statybviete tapo nuo praėjusių metų liepos mėnesio, kuomet UAB „Geovizija“ čia ėmėsi paviršinių nuotekų tinklų statybos ir rekonstravimo darbų. Pernai gruodį pabaigus minėtus darbus, gatvės važiuojamoji danga iki šiol buvo palikta netvarkyta, nes ją asfaltuoti, o po kelių mėnesių (startavus gatvės rekonstrukcijos darbams), vėl nuiminėti asfaltą būtų labai brangu ir neekonomiška.

UAB „Fegda” yra viena didžiausių Lietuvos kelių tiesimo bendrovių, kurioje dirba virš 350 darbuotojų. UAB „Fegda” priklauso „Fegda” įmonių grupei, kuriai dar priklauso UAB „Tilsta” ir UAB „SRP Projektas“. Pagrindinės UAB „Fegda” veiklos – kelių ir gatvių tiesimas, miesto infrastruktūros bei inžinerinių tinklų įrengimas ir remontas.

„G. ž.“ inform.

Dainiaus VYTO nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • **** :
    Galetu ir pats pasipasakoti apie zmonos (ir sava) ir Kavarska ... bet kam tai toks naudingas. Atidirbineja .
  • Gal galima plačiau? :
    Save priskiriu "jaunimui", tad nežinau kaip ir daugelis to pletko apie "Kavarską ir vaikus". Gal kas galite be pavardžių plačiau parašyti? Nes atrodo "super paslaptis"...
  • //// :
    Uz vaikus i zona nepapuole ... o cia tik valstybes pinigai( zmoniu)
  • Noreti :
    Nedraudziama. O i “zona” ar nenori?!
  • SUPRASKIT :
    Jis i seima labai nori, taip kad pinigu reikia ....
  • Tikimės :
    Kad nebus amžiaus remonto,kaip buvo su "VILKU"... kiek tesėsi? 5 metus?! Hahaha

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas