Plovyklos projekto vizualizacija.

Aktualijos, Naujausi

Žiedo gatvėje numatyta savitarnos plovykla

Rajono savivaldybė visuomenę informuoja apie parengtus inžinerinio statinio projektinius pasiūlymus. Sklype, esančiame Ukmergėje, Žiedo g. 2, planuojama statyti automobilių savitarnos plovyklą.

Privačiame sklype, kuris dabar tuščias, projektuojami tipiniai savitarnos plovyklos įrenginiai: konteineris valdymo mazgams ir įrenginiams, užtikrinantiems automatinį jų darbą; pusiau uždara dviejų vietų savitarnos plovykla lengviesiems automobiliams plauti; atvira savitarnos plovykla mikroautobusams ar kitoms aukštesnėms transporto priemonėms plauti (viena vieta). Sklypo pietinėje dalyje projektuojama trijų vietų automobilių stovėjimo aikštelė, kuri atitinka žmonių su negalia poreikius. Asfaltbetonio dangos įvažiavimai į sklypą projektuojami iš Žiedo gatvės. Pėsčiųjų takai ir šaligatviai sklype neprojektuojami, pėsčiųjų judėjimas čia nenumatomas.

Inžineriniai statiniai ir privažiavimo dangos projektuojami šiaurinėje sklypo dalyje. Artimiausias gyvenamasis namas nuo projektuojamos savitarnos plovyklos yra už 54 metrų, sandėlis – už 20,4 metro.

 UAB „EKOBALTIC“ statoma savitarnos plovykla bus visiškai automatizuota ir darbo vietos joje nenumatomos, teritorija ir įranga bus prižiūrima per atstumą. Teritorija bus apšviesta, joje bus įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

Ukmergės mieste iš viso veikia 8 automobilių plovyklos.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergiškei :
    Kas stabdo tamsta nuo medzių sodinimo?
  • Regina :
    Ukmergiskei _netiesa, Vilniaus gatveje pati maciau, kaip 1 automobili plove (pries menesi)
  • Ukmergiškis :
    Turiu nusiskundima dėl Ekolon plovyklos Dariaus ir Girėno 30 neįmanoma naktimis miegoti visada tarp 23:00val ir 01:00val visada suvažiuoja jaunimas su muzika ir plauna visada mašinas neįmanoma jau.jau kelintas mėnuo.
  • Vietinis :
    Saleliu, takeliu ir viso kito Š pridare, o iš kiemu išvażiavimui I Žiedo g. veidrodžio nesugeba pastatyti, kad matyti eisma nuo Nestes degalines.Nebera ramybes ir turbut degalines vadinsis Chujok, nes Putok jau turim
  • Na :
    kokie dar europiniai pinigai... paprasčiausias privatus verslas. O jie turbūt sugeba pasiskaičiuoti, koks plovyklų Ukmergėje poreikis.
  • vv :
    plaunami europos pinigai...kaip ir su hermio taksi...
  • Ukmergiškė :
    Jei čia finansuojami projektai, tai nesuprantu, kur žiūri lėšų skyrėjai? Visiškai nėra logikos visą Ukmergę plovyklomis apdrėbti. Juk jau dvi nenuidojamos stūgso ir vaizdą miesto gadina. Viena raudona greta Užupio kavinėns Vilniaus gatvėje, kur anksčiau Jaunimo mokykla buvo, (niekada nė vienas automobilis ten nebuvo plautas), kita irgi beveik niekada nenaudojama(na, gal per mėnesį 1 automobilis nuplaunamas) prie Šilo progimnazijos žalia. Ar kažkas tokiuose vaiduokliuose grožį mato, ar lažkam didelė finansinė nauda iš tokių projektų baisoniškų vizualiai? Geriau medžių pasodintunėte..
  • Ukmergė :
    Norfa geriau pastatykite Žiedo gatvėje.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas