Maisto pakete – įvairūs produktai.

Aktualijos, Naujausi

Paramą maisto produktais gaus per 2,5 tūkst. rajono gyventojų

Loreta EŽERSKYTĖ

Šią savaitę Ukmergėje esantį sandėlį pasieks Europos pagalbos labiausiai skurstantiems asmenims fondo (EPLSAF) maisto produktai, kurie balandžio-gegužės mėnesiais bus išdalinti rajono gyventojams. Rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus duomenimis, vadinamuosius maisto paketus gaus 2 673 nepasiturintys ar mažas pajamas gaunantys gyventojai. Jų skaičius, palyginti su vasario mėn., kai buvo dalijama pirmoji šiais metais parama, padidėjo beveik penkiais šimtais.

Kadangi šalyje paskelbtas karantinas, dalijant davinius bus laikomasi saugaus atstumo, vengiama tiesioginio kontakto. Maisto produktai bus dedami ne į gavėjų atsineštus krepšius, o į specialiai tam skirtus atskirus maišus, kuriuos pristatė paramos tiekėjai. Be to, dalijime dalyvaujantys darbuotojai aprūpinti asmeninėmis apsaugos priemonėmis, dezinfekciniu skysčiu.

Gavėjų skaičius kinta

Tai jau antrasis šių metų EPLSAF maisto paketų dalinimas, kurį šalyje organizuoja savivaldybių administracijos ir dvi nevyriausybinės organizacijos – labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ bei Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugija. Ukmergės mieste šį darbą atlieka Nestacionarių socialinių paslaugų centras, kaimo vietovėse – seniūnijos.

Visą straipsnį skaitykite trečiadienio laikraštyje.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • REDAKCIJA :
    Kristinai: Miesto gyventojai, norintys gauti šią paramą, turi kreiptis į Nestacionarių socialinių paslaugų centrą, o kaimiškų vietovių gyventojai – į seniūnijas pagal gyvenamąją vietą.
  • Kristina :
    Kur kreiptis dėl paramos skyrimo maisto produktams

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas