Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Vairuotojai buvo neblaivūs

Liepos 22-ąją, apie 21.25 valandą, Ukmergės rajono policijos komisariato vyriausieji patruliai gavo pranešimą, kad Lyduokių seniūnijos Juodausių kaime, Liepų ir Kranto gatvių sankryžoje, pastebėtas į kelio ženklą atsitrenkęs automobilis „Citroen C5“, bet žmonių įvykio vietoje nėra.

Atvykus į nurodytą vietą buvo rastas minėtas automobilis. Nustatytas ir jį vairavęs asmuo (g. 1979 m.), kuris pastebėtas prie netoliese esančios parduotuvės. Pareigūnai vyrui paaiškino gresiančią atsakomybę ir pasiūlė pasitikrinti girtumą. Jis iš pradžių tai daryti atsisakė, bet vėliau, apie 22.55 valandą, sutiko papūsti į alkotesterį. Alkoholio kiekio matuokliu vairuotojui nustatytas 2,63 promilės girtumas.

Tą pačią dieną, apie 22.40 valandą, rajono Policijos komisariato patruliai kelio Ukmergė–Raguva–Nevėžis 16 kilometre sustabdė automobilį „Fiat Punto“, kurį vairavo neblaivus vyras (g. 1994 m.). Alkoholio kiekio matuokliu vairuotojui nustatytas 2,36 promilės girtumas.

Liepos 21-ąją, apie 2.40 valandą, Vidiškių seniūnijos Šventupės kaime, A. Vienuolio gatvėje, neblaivus vyras (g. 1992 m.) vairavo automobilį „VW Sharan“. Vairuotojui nustatytas 1,94 promilės girtumas.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 281¹ str. 1 d.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas