Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Šalino medžius, gesino ir skubėjo į avarijas

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai sulaukė 7 iškvietimų.

Liepos 16-ąją Pivonijos seniūnijos Vaitkuškio kaime nuo važiuojamosios kelio dalies pašalintas nuvirtęs medis. Tą pačią dieną ugniagesiai gelbėtojai kviesti į automagistralės Vilnius-Panevėžys 60-ajame kilometre įvykusią avariją. Buvo pranešta, jog nuo kelio nuvažiavus automobiliui „VW Caravelle“ gali būti prispaustų žmonių. Tačiau, laimei, nukentėjusiųjų gelbėti neteko, ugniagesiai tik atliko įprastus darbus po transporto avarijos.

Liepos 20-ąją Veterinarijos gatvės daugiabutyje teikta pagalba buityje – pakeltas ant grindų pargriuvęs šeimininkas ir perneštas į lovą. Tądien važiuota ir į Nasturtų gatvę gesinti degusio medinio sodo namelio. Gaisro metu apdegė pastatas ir verandoje buvusios malkos. Minėtąjį šeštadienį Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai skubėjo į kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis 54 kilometre įvykusią avariją. Susidūrus automobiliams „Audi A4 Avant“ ir „VW Golf“ iš vienos transporto priemonės teko išlaisvinti prispaustą vairuotoją, iš kitos – iškelti tris nepilnamečius vaikus. Taip pat atjungti abiejų automobilių akumuliatoriai, sutvarkyta važiuojamoji kelio dalis

Liepos 21-ąją pranešta, jog Siesikų seniūnijos Belazariškių kaime užsidegė kombainas „Clas Lexion 770“. Kol atvyko ugniagesiai, žmonės patys gesintuvais tramdė ugnį.

Liepos 22-ąją Žuvų gatvėje degė plastikinis šiukšlių konteineris.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas