Kriminalai, Naujausi

Automobiliams susidūrus, visiems prireikė medikų pagalbos

Liepos 20-ąją, apie 19.25 valandą, kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis, ties Veprių seniūnijos Martyniškio kaimu, susidūrus dviems lengviesiems automobiliams, sužeisti 8 žmonės, tarp kurių 5 – nepilnamečiai.

Link Kauno važiavusio automobilio „Audi A4 Avant“ (su Danijos Karalystės valst. Nr.) vairuotojas (g. 1978 m.), neįsitikinęs manevro saugumu, lenkė automobilį ir, įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su iš priekio link Ukmergės važiavusiu automobiliu „VW Golf“, kurį vairavo 1975 m. gimęs vyras.

Per eismo įvykį nukentėjo ir dėl patirtų sužeidimų į Santaros klinikas išvežti „Audi A4 Avant“ keleiviai – dvi mergaitės, gimusios 2014 ir 2009 metais, ir berniukas (g. 2007 m.). Kartu važiavusi 2004 metais gimusi paauglė dėl kojos sumušimo paleista gydytis namo. „Audi“ vairuotojas paguldytas stebėjimui į Ukmergės ligoninę. „VW Golf“ vairuotojas ir keleivė (g. 1975 m.) išvežti į Vilniaus universitetinę ligoninę, esančią Lazdynų mikrorajone, o keleivė (g. 2002 m.) – į Santaros klinikas. Nukentėjusiųjų transportavimui prireikė net kelių greitosios medicinos pagalbos automobilių. Eismo įvykio vietoje dirbo ir ugniagesiai gelbėtojai.

Iškart po nelaimės policija buvo uždariusi kelio A6 atkarpą, kurioje įvyko avarija. Eismas nuo Ukmergės pusės buvo nukreiptas per Veprius, nuo Jonavos – per Pageležius.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Romualdas :
    Jūsų komentaras...Laba diena Ukmergiškiai,aš Mikučionis Romualdas esu kilęs gimio iš Veprių apylinkių Palaužės vnsd,vėliau tėvai Stanislovas Mikučionis ir Kostancija Mikučionienė gyveno Vepriuose,tad ir man Veprių apylinkės labai pažįstamos.Kas dėl įvykusios avarijos,tai labai gaila sužeistų,o ypač vaikų.Nesiimsiu spręsti kas kaltas ir dėl avarijos pasekmių,tai nustatys policija.Per LNK televiziją skaitomas žinias teko matyti ir girdėti,kad vienas iš ekipažų buvo nuvažiavęs daugiau kaip 2000km,o iki namų buvo likę vos 30km,gal būt čia ir bus kaltas vairuotojo didelis nuovargis,gal nebuvo jo kuo nors pakeisti.Ilgas bemiegis vairavimas susilpnino pastabumą,atidumą,orentaciją,reagavimo greitį.Labai gerai kad nebuvo išgėrusių o tai galėjo baigtis žymiai žymiai blogiau.Dabar dėl avarijos vietos įvykusins 2019m Liepos mėnesį Veprių seniūnijoje ties Martyniškiais ,deja tokiu pavadinimu kaimo neteko girdėti. Atsivertęs atlasą LIETUVA DIDYSIS KELIU ATLASAS,psl99 irpsl 100 toks kaimas nėra iš vis pažymėtas.Važiuojant nuo Zarasų link Kauno,tuoj už kryžkelės Deltuva-Vepriai,važiuojant link Pageležių dešinėje kelio pusėje pažymėtos šios gyvenamos vietovės:Kvietiniai,Paąžuoliai,Bernotiškiai,Plotai,Vengriai,Kalibatas,o Jūsų minėto kaimo neradau,nors žemėlapių mastelis 1:100000,o gal to kaimo iš vis jau nėra,liko tik vietovardis Kaunas Romualdas Mikučionis 2019m liepos 27d
  • Gintas :
    Greitis kaltas

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas