Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Senoles apgavo telefoniniai sukčiai

Gruodžio 21-ąją, apie 14.05 valandą, 85 metų Ukmergės gyventojai laidiniu telefonu paskambino vyras ir prisistatė anūku Andriumi. Jis papasakojo, kad ėjo per gatvę neleistinoje vietoje ir dėl to įvyko eismo įvykis, kurio metu nukentėjo vairuotoja bei buvo apgadintas jos automobilis. Anūkas paprašė paskolinti pinigų. Vėliau į pareiškėjos namus atvyko nepažįstamas vyras, kuriam ji perdavė 8 000 eurų. Apie 15 valandą moteris paskambinusi savo anūkui sužinojo, kad jam viskas gerai. Tada senolė suprato, kad buvo apgauta sukčių.

Panašiai nuo telefoninių sukčių gruodžio 19-ąją nukentėjo ir dar viena 88-erių ukmergiškė. Jai laidiniu telefonu paskambino asmuo, kuris taip pat prisistatė anūku ir pasakė, kad pakliuvo į eismo įvykį, todėl reikia atlyginti žalą. Atėjusiam vyrui moteris atidavė 2 000 eurų. Vėliau pareiškėja paskambino sūnui ir suprato, kad buvo apgauta.

Dėl šių įvykių pradėti ikiteisminis tyrimai pagal LR BK 182 str. 1 d.

“G. ž.” inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ramas :
    Dar verkia kad mazas pencijas gauna, paziurekit kiek pinigu turi, cia reiktu joms ikiteisminius tyrimus pradet kad nusikaltimus bando uzglaistyt. Beje visais laikais buvo tu sukciu tai kyla klausimas kur buna tie pensininku vaikai ir anukai, kad nepaaiskina pensininkams apie sukcius ir pinigu prasytojus ir ka daryti sulaukus tokio ar panasaus skambucio?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas