Naujausi

Atrinkta geriausia miesto papuošimo Kalėdoms idėja

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių tech-nologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė papasakojo, kad rugsėjo 13-osios popietę vienoje iš Ukmergės kultūros centro salių trumpam buvo atėjusios… Kalėdos ir džiugi jų nuotaika.

Čia susirinkusi rajono savivaldybės administracijos suburta komisija atrinko geriausią iš pateiktų idėjų, kaip gi šiemet artėjančioms žiemos šventėms galėtų būti papuoštas Ukmergės miestas.

Kultūros centras šių metų liepos 21 dieną buvo paskelbęs Ukmergės kalėdinės eglutės ir miesto viešųjų erdvių puošybos idėjos bei jos įgyvendinimo paslaugos pirkimo konkursą. Puošybos profesionalai buvo kviečiami iki rugsėjo 7 dienos pateikti savo idėjas.

Sulaukta trijų Vilniaus įmonių pasiūlymų-idėjų: „Moderni Kalėdų klasika“, Kalėdų stebuk-lai“ ir „Kalėdų pasakos“. Komisijos balsų dauguma geriausiu pasiūlymu pripažintas „Kalėdų pasakos“.

Artimiausiu metu savivaldybės ir Kultūros centro atstovai planuoja susitikimą su šios idėjos autoriais. Bus aptarti visi idėjos „Kalėdų pasakos“ išpildymo techniniai klausimai.
„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas