Aktualijos, Naujausi

Pasitikime rudenį draugystės dainomis!

Rugsėjo 10-ąją, 16 valandą, Ukmergės kultūros centre gražiausių dainų taku keliauti kviečia Kauno populiariosios muzikos ansamblis ,,Guboja“. Kolektyvo vadovė ir solistė Aleksandra Danutė Žiedelienė yra aktyvi kraštietė, dažnai koncertuojanti su savo kolektyvais ne tik Lietuvoje, kaimyninėse šalyse, bet grįžtanti ir į gimtąją Ukmergę.
A. D. Žiedelienė – muzikos mokytoja-ekspertė, metodinių leidinių autorė, neformaliojo ugdymo seminarų rengėja ir vedėja, tarptautinio Menų festivalio ,,Gražiausiu taku“ koncertų vyr. organizatorė, LRT kultūros programų bendraautorė, partnerė ir kt.
Ansamblis ,,Guboja“ yra išleidęs 3 CD albumus: ,,Gimtinės padangėj“, ,,Dalinkit moterims gėles“ ir ,,Gražiausios 10-mečio dainos“. Kolektyvas yra įvairių bendruomenių, miesto švenčių, TV projektų dalyvis, dainos dažnai skamba sveikinimų koncertuose.
,,Guboja“ jau 12-tus metus dainuoja kartu su populiariais atlikėjais – Vytautu Šiškausku, Viktoru Malinausku, Valdemaru Frankoniu, Arvydu Vilčinsku, Stasiu Liupkevičiumi, Nijole Tallat-Kelpšaite, Aleksu Lemanu, Regimantu Šilinsku, Egidijumi Sipavičiumi, Asta Pilypaite, Romu Dambrausku, Mino – Mindaugu Mickevičiumi, operos solistais prof. Tomu Ladyga, Gitana Pečkyte, Aušra Cicėnaite, Eugenijumi Chrebtovu ir kt. Dažnai vykdomi kūrybiniai projektai su tarptautinių renginių autore ir vadove, profesionalia, diplomuota muzikos ir edukologijos magistre Lijana Žiedelyte.
,,Guboja“ moterys – mamos, močiutės – dainuoja ir su muzikos studijos ,,Saulutė“ vaikais (vad. A. D. Žiedelienė, L. Žiedelytė). Mamų ir vaikų grupė ,,Saulės ratas“ – tai prasmingas kartų bendravimo pavyzdys.
Šį kartą koncerto ,,Pasitikime rudenį draugystės dainomis“ garbės svečias – legendinis estrados artistas Algis Frankonis. Visi kviečiami dainuojant romantiškas ir populiarias dainas simboliškai palydėti vasarą ir sutikti auksinį rudenį.
Programoje taip pat dalyvaus ansamblis iš Vilniaus ,,Lietuvos kariai“ (chormeisteris ltn. Vilius Grušnius), kuris atliks tiek patriotines, tiek populiarias dainas. Smagius šokius dovanos Ukmergės kultūros centro sportinių šokių kolektyvo ,,Vėja“ mažieji šokėjai (vadovė Aldona Satkūnaitė).
„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas