Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Gelbėtojai šalino ir vėjo nuverstus medžius

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba užregistravo devynis kvietimus. Iš jų keturi – vykti nuo važiuojamosios kelio dalies pašalinti vėjo nuverstus medžius.

Gegužės 12-ąją gelbėtojai pašalinti ant kelio nuverstų ir pravažiuoti trukdančių medžių vyko į Žemaitkiemio seniūnijos Medinų kaimą ir Taujėnų seniūnijos Aukštuolių kaimą. Gegužės 16-ąją tokio pat kvietimo sulaukta iš Veprių seniūnijos Kelmų kaimo, gegužės 17-ąją – iš Želvos seniūnijos Bastūnų I kaimo.

Gegužės 14-ąją ugniagesiai skubėjo į Lyduokių seniūnijos Virkščių kaimą. Juos iškvietė gyventojai, namuose pajutę dujų kvapą. Nesandarus dujų balionas išneštas į lauką ir išleistos dujos.

Gegužės 15-osios vidurdienį ugniagesiams gelbėtojams pranešta, kad Siesikų seniūnijos Belazariškių kaimo Liepų gatvėje esančio gyvenamojo namo kieme rastas sprogmuo. Buvo įvestas planas „Skydas“. Įvykio vietoje ugniagesiai gelbėtojai budėjo, kol atvyko Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai. Jie rastą mokomąją miną išsivežė.

Gegužės 16-ąją, 19.20 valandą, gautas pranešimas, kad Deltuvos miestelio Armonos gatvėje kilo gaisras. Užsidegė didžiuliame ūkiniame pastate įrengta pirtis. Apdegė apie 20 kv. metrų medinių dailylenčių, aprūko priepirtis.

Praėjusią savaitę ugniagesiai gelbėtojai važiavo į Pabaisko seniūnijos Gaiciūnų kaimą padėti greitosios medicinos pagalbos medikams iš namo išnešti ligonį, taip pat Ukmergėje, Draugystės gatvėje, padėjo medikams patekti į butą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas