2021 metais, minint Lietuvos medicinos darbuotojų dieną, G. Čepienė buvo apdovanota Mero padėkos ženklu.

Aktualijos, Naujausi

Gydymo įstaigų vadovai nepasikeitė

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Ateinančius penkerius metus VšĮ Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centrui (PSPC) ir toliau vadovaus vyriausioji gydytoja Gitana Čepienė. Tai paaiškėjo po praėjusią savaitę vykusio jos pokalbio su rajono meru Dariumi Varnu.

Konkursas į PSPC vadovo pareigas paskelbtas pasibaigus penkerių metų kadencijai. Pretendentai dokumentus galėjo teikti per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą iki rugsėjo 6 dienos.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė, dokumentus konkursui buvo pateikę 2 pretendentai, bet į pirmąjį etapą (pokalbį mero potvarkiu sudarytoje komisijoje), kuris vyko rugsėjo 26-ąją, atvyko tik vienas, t. y. buvusi PSPC vadovė Gitana Čepienė. Surinkusi reikiamą balų skaičių, ji spalio 6-ąją buvo pakviesta į antrąjį etapą – pokalbiui su meru, kuriam šįkart rinktis nereikėjo, beliko tik pasveikinti G. Čepienę ir palinkėti tęsti pradėtus darbus.

G. Čepienė PSPC vadovauti pradėjo 2018-ųjų spalį. Iki tol ji ėjo VšĮ Ukmergės ligoninė vyriausiojo gydytojo pavaduotojo medicinai pareigas. Medikės karjerą ji pradėjo dar 2003-aisiais. Nuo tada iki dabar G. Čepienė dirba šeimos gydytoja.

PSPC praėjusius metus yra baigęs nuostolingai, tačiau tai nesutrukdė vyr. gydytojai laimėti konkursą. Rajono mero D. Varno teigimu, įstaigos problemos steigėjui – rajono savivaldybei – yra žinomos, sudarytas planas, kaip išeiti iš susidariusios situacijos.

Darbo sutartis su PSPC vadove bus pasirašyta gavus STT pažymą dėl galimybės užimti šias pareigas.

Kaip žinia, neseniai vyko konkursas ir į VšĮ Ukmergės ligoninė direktoriaus pareigas. Jas po atrankos ir toliau patikėta eiti Rimvydui Civilkai. Jis gydymo įstaigai vadovauja jau 10 metų.

Ukmergės rajono savivaldybės nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • //// :
    Svarbu kad ji alga gauna ir jai uztenka !!! Alga gi ne minimali, gali po 3-4 men.be algos buti. Sotus alkano nesuptas...
  • Istorija :
    Liūdesys. Nieko gero nenusišviečia nei gyventojms nei įstaigos darbuotojams
  • Gintas :
    Šiaip galėtų žurnalistai parašyt kodėl įklimpo į skolas ir kaip išsikapanos, nes nuskambėjo per visą Lietuvą https://lsveikata.lt/aktualijos/algu-detektyvas-ukmergeje-15828
  • vietinis :
    Vienas kandidatas, kaip senais gerais laikais. Nors finansinėj duobėj sėdinčiai įstaigai nieks nesiveržia vadovauti

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas