Aktualijos, Naujausi

Pilies parke sukurtas Ledo pilies stebuklas

Chrisija KVIETKAUSKIENĖ 

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių vyr. specialistė 

 

Gruodžio 14-ąją visi – tiek maži, tiek dideli – Pilies parke kūrė Ledo pilies stebuklą. Ukmergiškiai į renginį rinkosi nešini ledo plytomis, kurias kiekvienas pasigamino namuose.

Prieš prasidedant šventei parke buvo supiltas sniego kalnas, kuris atliko pilies pamato vaidmenį ir tuo pačiu tapo vaikučių traukos objektu, nes skrieti su rogutėmis nuo kalniuko – mėgstama mažųjų pramoga.

Ant šio sniego kalno ir buvo renčiama pilis iš rankų darbo ledo plytų, kurias sustačius ledinė kalno viršūnė nušvito spalvingomis švieselėmis.

Niekas nepabūgo gnaibančio nosis šaltuko, parke skambėjo džiaugsmingas vaikučių klegesys, jie čiuožinėjo nuo kalno, šoko ir linksminosi kartu su besmegeniu, pingvinu ir nykštuku.

Ukmergės švietimo pagalbos tarnyba visus dalyvius vaišino traškiais riestainiais, o šalia parko esančiame maisto vagonėlyje „Diode“ galima buvo paragauti šildančios arbatos arba karšto šokolado.

Ledo pilies stebuklo kūrimą inicijavo rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus, vaikų lopšelių-darželių, Ukmergės miesto seniūnijos bei Ukmergės švietimo pagalbos tarnybos atstovai.

Dainiaus VYTO nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas