Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Vasariniai naktinukai moterims

 Vasarą reikia išlikti vėsiam ir rinktis patogius naktinukus. Vasarą dėvėti pižamą dažnai reiškia rasti lengviausius, minkščiausius ir geriausiai orui pralaidžius audinius rinkoje. Norėsite sklandaus, kvėpuojančio pižamos rinkinio, kuris vėsintų tomis tvankiomis vasaros naktimis. Šiemet nugalėk karštį su šiais fantastiškais pižamų rinkiniais vasarai.

Minkštas ir šilkinis. Patogi pižama yra sėkmingos vasaros miego aprangos raktas. Ieškokite kvėpuojančių, lengvų audinių. Paprastai lengva medvilnė yra ekonomiškiausia ir šauniausia. Nors gerai tinka ir kitos medžiagos, tokios kaip lengvas satinas, linas ar kanapių pagrindu pagaminti audiniai. Stenkitės vengti per daug sintetinių mišinių, nes juose yra plastiko elementų, įmaišytų į audinį, kuris blogai kvėpuoja. Be to, venkite sunkių audinių, tokių kaip tanki medvilnė, vilna ir flanelė, nes jie skirti sušildyti ir gali būti nepatogūs naktį. Pasirinkite pižamas, kurios būtų lengvos kaip vasaros vėjas, kad išliktų vėsi ir vėdinama visą naktį.

Trumpi rinkiniai. Kai reikia pasirinkti tinkamus moteriškus drabužius tvankioms vasaros naktims, tikriausiai norėsite pasirinkti šortus. Paprastai gerai veikia pižamų rinkiniai, kurių šortai yra erdvūs ir trumpomis rankovėmis. Laisvi, blizgantys šortai suteikia daug oro srauto ten, kur jums to labiausiai reikia. Tai taip pat nevaržo judesių, o tai idealiai tinka miegoti praktiškai bet kokioje padėtyje. Kuo laisvesnis prigludimas, tuo daugiau vietos ventiliacijai, kuri galiausiai leis jums vėsinti. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės vėsiu atmosfera, kad maksimaliai padidintumėte oro srautą ir švelnią nuotaiką.  Naktiniai, kurie jums patiks. Jei jums labiau patinka miegoti be kelnių ar šortų, vasarinis naktinis marškinių komplektas yra privaloma šio sezono apranga. Naktiniai marškiniai vis tiek gali atrodyti mielai ir patogiai, o jūs apsirengsite ir galėsite mėgautis vėsesnėmis naktimis. Ieškokite naktinių marškinių, kurie būtų šiek tiek laisvi ir siekia beveik jūsų kelius. Tai maksimaliai padidina ventiliaciją ir palaiko vėsą net karščiausiomis naktimis. Pasirinkite stilių ir raštą, kuris kelia šypseną veide, pavyzdžiui, ryškią, vasarišką spalvą arba subtilų gėlių raštą. Rezultatas – naktiniai marškinėliai, kuriuos vilkėdama kiekvieną vakarą jausitės gerai. Daugiau apie naktinukus galite rasti atlantic-shop.lt.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas