Asociatyvi nuotrauka

Įvairūs

Renkantis avalynę, svarbu įvertinti ne tik dydį

Atrodytų, nieko nėra geriau pažįstamo už avalynę – batus avime kasdien ir tikrai neapsiribojame viena pora. Tačiau, kodėl tada, kai tenka išsirinkti naujus batus, tenka  valandų valandas sukti galvą, kam teikti pirmenybę? Ir kodėl netgi kartais tenka skirti net kelias dienas paieškoms, kol randame tinkamiausius batus? Viskas, todėl, kad renkantis naujus batus, tenka įvertinti daug įvairių kriterijų  ne tik dydį. Taigi, ko dar svarbu nepamiršti, kai renkatės naują avalynę?

Vienas svarbiausių dalykų, kurį reikia įvertinti ypač atsakingai, renkantis naują avalynę  yra ta, kokiu tikslu ji perkama. Vienokie batai jums bus reikalingi, jei planuojate jais avėdami keliauti į darbą ir visai kitokių prireiks, jei norite leistis į žygius ar pabėgioti parke. Taigi, vienas svarbiausių klausimų kurį turite sau užduoti, skamba taip: ką planuoju veiki avėdamas naujuosius batus? Kur eisiu juos avėdamas?

Tačiau ir tai – dar ne viskas: žygis žygiui yra nelygus, todėl atsakingai vertinkite, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti naujieji batai. Pavyzdžiui, jei į žygį planuojate leistis sausais miško takeliais, tokiu atveju,  tiks bet kokie sportiniai bateliai, tačiau, jei bus keliaujama lietui lyjant ar teks įveikti ne vieną balą, tokiu atveju geriausiai tiks neperšlampami batai. Kad ir kiek daug reikalavimų keltumėte naujajai avalynei, tada galite būti tiki, kad pigu.lt tikrai pateisins jūsų lūkesčius.

Įvertinkite ir sezoniškumą: vienokių batų jums prireiks, jei planuojate juos avėti šiltuoju metų laiku ir kitokių, jei norėsite jais puošti rudenį arba žiemą. Kita vertus, nesunku pastebėti, kad netrūksta ir universalių pasirinkimų, vienas tokių yra ir converse batai, kurie puikiai tiks ypač įvairiu oru.

Žinoma, kaina taip pat dažniausiai nelieka paskutinėje vietoje. Tačiau kalbant apie ją, neverta paisyti mito, kad brangi avalynė kainuoja labai daug – iš tiesų yra daugybė būdų,  kaip ypač kokybiškus batus galite įsigyti labai patrauklia kaina. Vienas tokių yra batų pirkimas per išpardavimus. Jų mūsų šalyje tikrai netrūksta, tad belieka tik nepraleisti geriausių progų įsigyti kokybiškus batus net su keliasdešimt procentų nuolaida. Tačiau ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu akcentuoti, kad norint geriausios kainos, verta pirkti internetu. Tai darydami, turėsite galimybę labai patogiai palyginti kainas tad būsite tikri, kad už patikusius batus nesumokėjote daugiau  nei reikia.

Tiesa, taip pat svarbu pabrėžti, kad perkantys internetu (pavyzdžiui, labai didelį batų pasirinkimą rasite čia) svarbu įvertinti ir pristatymo terminą, kadangi kartais jis užsitęsia net iki kelių savaičių – tai netiks jums, jei batai reikalingi svarbiam įvykiui, kuris jūsų laukia jau po kelių dienų.

Na, ir, žinoma, nereikia pamiršti, kad iš naujų batų paprastai tikimės ir ilgo tarnavimo laiko, Tačiau, ar taip ir bus, didele dalimi priklausys ir nuo to, ar tinkamai sugebėsime juos prižiūrėti. Na,  o užtikrinti tinkamą priežiūrą bus kur kas paprasčiau tuo atveju, jei turėsite tinkamų priežiūros priemonių. Belieka tik pridurti, kad pirkdami naują avalynę, nepamirškite įsigyti ir naujiesiems batams skirtų priežiūros priemonių – jų naudojimas leisi išlaikyti kuo ilgiau patrauklią išvaizdą bei puikią pirminę būklę.

Taigi, kaip matyti, nusprendus įsigyti naujus batus, yra svarbus ne tik j dydis, bet ir daug kitų akcentų. Būtina deramai įvertinti kainą (laukia daug galimybių, kokybišką avalynę įsigyti pigiau); o taip pat svarbu nepamiršti sau atsakyti į klausimą – kokiai progai bus skirti batai ir kokiomis savybėmis jos turėtų pasižymėti?

 

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas