Įvairūs

Kaip išsirinkti tinkamas trinkeles?

Klinkerio grindinys yra aukštos kokybės garantas ir suteikia begalines galimybes Jūsų fantazijoms. Klinkerio grindiniai turi daug privalumų. Todėl tai puiki medžiaga projektuojant sodo sklypus, terasas, pėsčiųjų zonas, aikštes, kelius ir net dirbtinius rezervuarus. Puikiai tinka miesto peizažams ir sodams.

Klinkerio blokelių privalumai:

  • Didžiausias stiprumas ir didelis tankis. Meistrai užtikrina puikų klinkerio blokelių atsparumą dilimui ir ilgaamžiškumą.
  • Atlaiko atšiaurias oro sąlygas ir dideles mechanines apkrovas.Spalvos atsparumas.
  • Klinkerio trinkelių spalva laikui bėgant nekinta.Ypatingas atsparumas šalčiui.
  • Didelis santykis leidžia naudoti grindinį skirtingomis klimato sąlygomis. Atsparus rūgštims, druskoms ir aliejams, UV spinduliams, lengvai atsparus bet kokiam cheminiam poveikiui.
  • Mažas vandens sugėrimas apsaugo dangą nuo drėgmės. Be to, lietaus vanduo nesikaupia paviršiuje, o prasiskverbia per siūles (sujungimų dalis 5-10%) ir lengvai pasisavina dirvožemį.
  • Tai organinė medžiaga. Klinkerio trinkelės gaminamos iš visų natūralių ingredientų. Jų naudojimo laikas beveik nesibaigia. Kaip visiškai natūralus produktas, klinkerio trinkelės yra perdirbamos.
  • Dėl šiurkštaus paviršiaus jis yra natūraliai neslidus, todėl vaikščioti patogu ir saugu.
  • Nepretenzingi – labai lengva prižiūrėti. Galiausiai klinkerio blokelių asortimentas labai platus.
  • Dėl skirtingų spalvų, dydžių ir paviršiaus faktūrų derinių klinkerio trinkelės leidžia įgyvendinti drąsiausius dizaino sprendimus, įvairūs klojimo būdai suteikia begalines galimybes dekoruoti aikštes, kelius, pasivaikščiojimus ir terasas.

Grindų klojimo procesas nesudėtingas, nesunkiai pakeičiami atskiri paviršiaus elementai ir atnaujinami vaizdai. Jei prieš kurį laiką lauko erdvėms skirtos trinkelės buvo prabangus sprendimas, tai šiandien jos klojamos kone kiekviename kieme, nes daugelis suprato jų privalumus: nuo puikių techninių savybių iki prieštaringos estetikos.

Trinkelėms susilaukus daugiau simpatijų, gamintojai rinkai pradėjo siūlyti didesnę įvairovę

 O šiandien turime itin platų medžiagų, tekstūrų, spalvų, formų ir kt. Sėkmingo blokelių veikimo kontekste medžiagoms, iš kurių jie pagaminti, bene svarbiausia jų patvarumas ir stiprumas. Šiandien daugelis ryžtasi kloti pasirinktą dangą, tačiau, kurią rinktis – klinkerio ar betono trinkeles. Betoninių trinkelių formos įgalina net sudėtingiausius sprendimus, nors kartais jų vaizduotę riboja pilka spalva.

Betoninės trinkelės tinka pėsčiųjų takams, takams, poilsio aikštelėms ir kt. 

Ką pasirinkti yra jūsų sprendimas, tačiau turite rinktis patikimas ir kokybiškas trinkeles, kad jos tarnautų ilgai ir galėtumėte mėgautis jų privalumais. Trinkeles galite įsigyti čia: baumit.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas