Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Neblaivi vairuotoja bandė papirkti pareigūnus

Kovo 11-ąją, apie 18 valandą, policijoje buvo gautas pranešimas apie Vidiškių miestelyje pastebėtą pavojingai manevruojantį „Toyota“ markės automobilį. Iš paskos važiavęs asmuo informavo, kad įtarimų sukėlusi transporto priemonė pasuko į automagistralę.

Kaip pasakojo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, po kelių minučių šis automobilis buvo pastebėtas kelyje Vilnius- Panevėžys. Pareigūnai nustatė, kad minėtąją „Toyota“ vairavo 62-ejų moteris. Bendraujant su vairuotoja, ji svirdinėjo į šonus, kalba buvo nerišli, iš burnos sklido alkoholio kvapas.

Moteris prisipažino gėrusi alkoholio. Iš pradžių ji vengė tikrintis girtumą ir bandė siūlyti pinigų. Patruliai paaiškino, kad už bandymą papirkti policijos pareigūnus yra numatyta baudžiamoji atsakomybė. Alkoholio kiekio matuokliu vairuotojai nustatytas 1,20 promilės girtumas. Po patikrinimo alkoholio kiekio matuokliu moteris neatlyžo ir vėl bandė įsiūlyti 50 eurų kupiūrą, vėliau pinigus padėjo ant vairuotojo sėdynės.

Nuo alkoholio apsvaigusi vairuotoja buvo sulaikyta ir pristatyta į rajono Policijos komisariatą. Dėl vairavimo esant neblaiviai ji patraukta administracinėn atsakomybėn, o dėl bandymo papirkti pareigūnus pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 2 d.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas