Kriminalai

Pašilėje gaisro metu nukentėjo žmogus

Praėjusią savaitę rajone registruoti trys gaisrai. Taip pat Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba du kartus vyko atlikti gelbėjimo darbų.

Vasario 22-ąją pranešta, kad Siesikų miestelio Laisvės gatvėje esančiame mediniame name dūmtraukyje dega suodžiai.

Vasario 25-ąją, 17.10 valandą, gelbėtojai skubėjo į Kauno g., UAB „Umega“. Buvo gautas pranešimas, kad įmonės trijų aukštų pastato pirmame aukšte dega dulkių filtravimo sistema, viduje yra suvirinimo cechas. Atvykus ugniagesiams iš oro filtro rūko dūmai.

Vidinė įrenginio dalis buvo užgesinta ir vėdinamos patalpos. Tam atidaryti ant stogo įrengti du ventiliatoriai, pastatytas dūmų ištraukimo ventiliatorius, atlapoti langai ir durys. Žmonės gaisro metu nenukentėjo. Nelaimės priežastys tiriamos, viena iš versijų – įrenginio gedimas.

Vasario 26-ąją, 13.45 valandą, gelbėtojams pranešta apie gaisrą Pašilėje, Šilo gatvėje. Skambinusi kaimynė name ar kieme girdėjo sprogimą, pokalbio metu pradėjo degti ūkinis pastatas. Kai atvyko ugniagesiai, gaisro metu nukentėjęs 60 metų vyras greitosios medicinos pagalbos automobiliu jau buvo išvežtas į ligoninę. Vieno aukšto, skarda dengtas ūkinis pastatas degė atvira liepsna. Nudegė ir nuardytas pastato stogas. Apdegė viduje buvusi mediena ir ūkio apyvokos daiktai. Apsaugotas priblokuotas karkasinis pastatas ir jo viduje esantis traktorius bei keturratis.

Nelaimės aplinkybės kol kas neaiškios.

Vasario 21-ąją gelbėtojų pagalbos prireikė policijai, kad patektų į J. Biliūno gatvėje esantį butą. Pro balkoną patekus į vidų buvo įleisti medikai ir policijos pareigūnai.

Vasario 27-ąją, įtarus, kad ukmergiškei sutriko sveikata, gelbėtojai vyko į Vytauto g. Panaudojus ištraukiamas kopėčias, per langą patekta į antrame aukšte esantį butą. Įleisti medikai ir policija ant grindų rado sukniubusią buto savininkę.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas