Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Apie užmirštus automobilius siūlo pranešti policijai

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

„Nuomonių telefonu“ kreipėsi ukmergiškis, kuris bėdojo, kad daugiabučio kiemuose nėra kur pasistatyti automobilį. Vairuotojas piktinosi kaimynais, kurie savo transporto priemonių iš aikštelių nepajudina jau kelerius metus. „Tie automobiliai jau užmiršti, seniai nevažiuojantys ir tik užima vietą. Gal būtų įmanoma paraginti ar įspėti šių automobilių savininkus. Šią problemą reikėtų spręsti“, – mintimis dalijosi ukmergiškis.

Rajono savivaldybės administ-racijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė Daiva Zimblienė paaiškino, jog norint išspręsti šią problemą, pirmiausia reikia nufotografuoti tokį automobilį ir pateikti informaciją policijai, nurodant transporto priemonės buvimo vietą, valstybinį numerį, pranešant nuo kada kieme ar aikštelėje ji stovi. „Tai labai lengvai galima padaryti naudojantis portalo „Epolicija“ pagalba“, – aiškino vyriausioji specialistė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • narbutas :
    smetonos 51 , puse metu stovi isdauzytais langais, be jokiu numeriu 5 vienetai ant zalios vejos. policijos ten nebuna tikriausiai
  • Kostas :
    Laužus būtiną iš kiemų išnaikinti!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas