Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi

Apdovanoti geriausi medicinos darbuotojai

Medicinos darbuotojų dienos proga savivaldybės mero Dariaus Varno potvarkiu tradiciškai apdovanoti Metų medicinos darbuotojai. Atsižvelgiant į šiam tikslui sudarytos atrankos komisijos siūlymą, 2024 metų gydytojos vardas suteiktas Danutei Kalinauskienei, VšĮ Ukmergės ligoninės gydytojai akušerei ginekologei, Metų slaugytojos vardą pelnė Judita Pacevičienė, VšĮ Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro bendruomenės slaugytoja. Išdalintos ir Mero padėkos.

Metų medicinos darbuotojoms – D. Kalinauskienei ir J. Pacevičienei – įteikti Mero padėkos raštai bei skirtos vienkartinės 2 minimalių mėnesinių algų dydžio premijos.

Kasmetinio Metų medicinos darbuotojo apdovanojimo tikslas – įvertinti geriausius asmens ir visuomenės sveikatos priežiūros įstaigų atstovus bei juos paskatinti. Apdovanojimai skiriami dviem asmenims – gydytojui ir slaugytojui – už išskirtinius nuopelnus profesinėje veikloje, sveikos gyvensenos propagavimą bei pacientų aptarnavimo kokybės gerinimą.

Pretendentus šiam apdovanojimui gauti turi teisę siūlyti visi Ukmergės rajono savivaldybės fiziniai ir juridiniai asmenys. Iš pasiūlytų kandidatų Metų medicinos darbuotoją išrenka mero potvarkiu sudaryta komisija, kurią sudaro du rajono Savivaldybės tarybos Sveikatos ir socialinių reikalų komiteto nariai, du medikų profesinių sąjungų deleguoti atstovai, po vieną rajono savivaldybės administracijos bei VšĮ Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) ir VšĮ Ukmergės ligoninės atstovą.

Medicinos darbuotojų dienos proga Mero padėkomis apdovanoti būrys puikių medicinos darbuotojų. Padėkos skirtos Ukmergės PSPC darbuotojams: Virginijai Aidūnienei, bendruomenės slaugytojai – už nuoširdų, kruopštų darbą, pastangas ir atsidavimą slaugytojos profesijai; Irminai Žižienei, bendrosios praktikos slaugytojai – už malonų ir šiltą bendravimą, veiklumą ir nuoširdų rūpestį pacientais; Viktorijai Remeikaitei, kineziterapeutei – už žmogiškumą, kompetenciją ir dėmesingumą dirbant su sunkiais pacientais; Elenai Šakalienei, šeimos gydytojai – už žmogišką, šiltą santykį su pacientais bei profesionaliai ir atsakingai atliekamą darbą; šeimos gydytojoms Simonai Vainorienei ir Marijai Žukauskienei – už nuoširdų, rūpestingą ir atsakingą darbą su pacientais bei profesionalumą ir kantrybę.

Mero padėkos įteiktos ir VšĮ Ukmergės ligoninės darbuotojams: Remigijui Juzulėnui, gydytojui chirurgui – už nepriekaištingą, ilgalaikį darbą ir vadovavimą Chirurgijos skyriui; Daivai Krikštaponienei, gydytojai pulmonologei – už aktyvią ilgametę profesinę veiklą, kilnų ir atsakingą darbą; Andrai Miezenei, ergoterapeutei – už profesionalų ir nuoširdų darbą su vaikais, turinčiais iššūkių; Danguolei Kižlienei, Konsultacijų poliklinikos bendrosios praktikos slaugytojai – už profesionalų darbą, didelį atsakomybės ir pareigingumo jausmą; Janei Streikuvienei, Vidaus ligų skyriaus slaugytojai – už meilę žmogui, pripažinimą ir sąžiningą darbą; Linai Striogienei, Anesteziologijos-reanimacijos ir operacinės skyriaus operacinės slaugytojai – už ilgametį kruopštų ir sąžiningą darbą; Aušrai Purvienei, Reabilitacijos ir Konsultacijų poliklinikos ūkio reikalų tvarkytojai – už gerą, sąžiningą darbą; Daivai Paškauskienei, Skubios pagalbos skyriaus bendrosios praktikos slaugytojai – už profesionalų darbą, didelį atsakomybės ir pareigingumo jausmą; Rūtai Godliauskienei, Ortopedijos-traumatologijos skyriaus slaugytojos padėjėjai – už gerą, sąžiningą darbą; Kristinai Barauskienei, Konsultacijų poliklinikos vyresniajai slaugytojai – už žmogišką, šiltą santykį su pacientais bei profesionaliai ir atsakingai atliekamą darbą.

Mero padėkas profesinės šventės proga taip pat pelnė UAB „Teragyda“ darbuotojos. Už ilgametį ir profesionalų darbą bei jautrų dėmesį pacientams padėkota Laimutei Bilkevičienei – šeimos gydytojai; Jurgai Grigaliūnienei – bendrosios praktikos slaugytojai; Zitai Ivanauskienei – šeimos gydytojai; Odetai Šarapajevienei – bendrosios praktikos slaugytojai; Jurgitai Zadlauskienei – bendrosios praktikos slaugytojai.

Meras dėkojo ir padėkas skyrė UAB „Vilkmergės klinika“ darbuotojams: Jūratei Pinkevičienei, bendrosios praktikos slaugytojai – už dėmesingumą, profesionalumą ir rūpestingumą; Rūtai Sriogienei, šeimos gydytojai – už didelę darbo patirtį, atsakingumą ir kruopštų pasirūpinimą kiekvienu pacientu; Juditai Lukošienei, šeimos gydytojai – už nuoširdumą, kompetingumą ir profesionalumą; Dainorai Kraptavičienei, bendrosios praktikos slaugytojai – už rūpestingumą, atidumą, paslaugumą ir atjautą kiekvienam pacientui; Martynai Bielskytei, bendrosios praktikos slaugytojai – už komunikabilumą, nuoširdumą ir rūpestingumą.

Už ilgametį visuomenės sveikatos paslaugų organizavimą Mero padėkų sulaukė ir rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos priežiūros specialistės Audrutė Bertašienė ir Vida Talutienė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas