Vilniaus gatvėje esančiame apleistame privačiame name vėl buvo sukeltas gaisras.

Kriminalai, Naujausi

Gesindamas gaisrą, apdegė vyras

Balandžio 25-ąją, 11.28 valandą, Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams pranešta apie gaisrą Vilniaus gatvėje esančiame apleistame, nenaudojamame pastate. Atvykus iš mūrinio namo rūko dūmai, viduje degė medinės grindys. Tai jau ne pirmas kartas, kai šiame privačiame pastate kyla gaisras. Jame dažnai renkasi paaugliai, benamiai. Šįkart išdegė apie 2 kv. m medinių grindų.

Tą patį ketvirtadienį, 12.02 valandą, ugniagesiai skubėjo į Veprius, kur užsidegė individualus gyvenamasis namas. Atvykus gelbėtojams atvira liepsna degė vieno aukšto medinio namo skardinio stogo kraigas. Nudegė ir išardyta 20 kv. m stogo konstrukcijų ir dangos, patalpos sulietos vandeniu. Gesindamas gaisrą, apdegė vyras. Greitosios medicinos pagalbos medikai jam pagalbą suteikė vietoje. Dūmų detektoriaus name nebuvo.

Balandžio 26-ąją, 0.43 valandą, Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Deltuvos seniūnijos Dainavos kaime, Žiedo gatvėje, atvira liepsna dega namas. Atvykus ugniagesiams liepsnojo namo stogas ir antras aukštas. Namas mūrinis, dviejų aukštų, stogas dengtas bitumine danga. Iš namo buvo išvesti trys žmonės. Išdegė antras aukštas ir koridorius, sudegė mediniai laiptai bei namų apyvokos daiktai. Nudegė ir išardyta apie 15 kv. m stogo dangos. Dūmų detektorius name neįrengtas.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Kokliai nr. 2 :
    Kol kazkas neuzsimus ten,nieko nebus…

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas