Talkoje dalyvavo rajono savivaldybės vadovai, Tarybos nariai, administracijos ir seniūnijų darbuotojai.

Aktualijos, Naujausi

Vietos savivaldos dieną sodino krokus, dalyvavo protų kovose

Šiais metais Vietos savivaldos dieną Ukmergės rajono savivaldybės vadovai, Tarybos nariai, administracijos ir seniūnijų darbuotojai paminėjo išskirtinai kitaip nei anksčiau. Jie miesto centre sodino pavasarines gėles krokus, taip pat dalyvavo protų kovose.

Ukmergės miesto centre esanti Kęstučio aikštė ateinantį pavasarį pražys įvairiaspalviais krokais. Minint Vietos savivaldos dieną, čia pasodinta 4 tūkstančiai 180 vienetų šių vienų iš pirmųjų pavasario gėlių.

Spontaniška idėja pasodinti Ukmergės centre krokų kilo kelioms savivaldybės administracijos darbuotojoms, besidalinant su kolegomis pavasarinių kelionių įspūdžiais ir idėjomis, kaip mūsų miesto erdvės galėtų dar labiau pradžiuginti. Netrukus visi savivaldybės administracijos bei seniūnijų darbuotojai, taip pat Tarybos nariai buvo pakviesti paaukoti pinigų krokams. Per tris rugsėjo savaites į „krokų fondą“ buvo surinkta beveik 600 eurų. Už šią sumą iš dviejų bendrovių – „Oliseta“ ir „Nojaus sėklos“ – buvo nupirkta keturių rūšių krokų svogūnėlių.

Jais ir buvo apsodinti keturi žalieji Kęstučio aikštės plotai (ties rokenroliškojo balandžio skulptūra).

Po darbo dienos susirinkę į Ukmergės kultūros centro salę savivaldos atstovai, suskirstę į 12 komandų, daugiau nei dvi valandas varžėsi keturiuose proto mankštos etapuose.

„Protmūšis“ ne tik pagilino visų dalyvavusių žinias, bet ir paskatino kurti betarpišką ir glaudų tarpusavio bendravimą.

Su Vietos savivaldos diena visus susirinkusiuosius pasveikino savivaldybės meras Darius Varnas, vicemeras Eugenijus Kuodelis, administracijos direktorė Inga Pračkailė, Tarybos nariai Irma Vaitaitienė ir Arnoldas Vilčinskas.

Šio renginio metu taip pat buvo pristatyti ir pasveikinti per pastaruosius metus prie Savivaldybės administracijos kolektyvo prisijungę nauji darbuotojai.

Kadangi Savivaldybės administracijos darbuotojai turi gerą humoro jausmą, kai kurie kolegos ir net savivaldybės vadovai buvo „pakrikštyti“ įvairiomis šmaikščiomis nominacijomis: „Metų turistas“, „Metų agentas 007“, Metų nešikai“, „Metų išpuolis“, „Metų rokenrolas“, „Metų diagnozė“, „Metų automobilis“, „Metų užsispyrėlės sutramdymas.“

Informaciją apie Vietos savivaldos dienos paminėjimą pateikė Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė.

„G. ž.“ inform.

Dainiaus Vyto nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • pritariu :
    va kad turi humoro jausmą sutinku, o kada turės jausmą darbui?
  • O.k. :
    Balanziu geriau nupirktu! Dar ne viskas "aptersta".

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas