Teritorija ties sankryža tebelaukia pertvarkos.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Skvero tvarkymui neranda rangovo

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Į redakciją paskambinęs ukmergiškis klausė, kada prasidės skvero, esančio Vilniaus ir Vytauto gatvių sankirtoje, remontas, kas numatyta ten atlikti, kodėl iki šiol nepradėti darbai?

„Apie šios vietos tvarkymą kalbama jau ne vienerius metus, o neseniai net televizijoje, per žinias, bėgančioje eilutėje, buvo paviešinta, kad Ukmergėje pradedami minėtojo skvero rekonstrukcijos darbai. Įdomu, kada jie prasidės, kas juos vykdys, kiek tai kainuos?..“ – teiravosi laikraščio skaitytojas.

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė informavo, kad pagal 2021 metais G. Sakalio projektavimo firmos parengtą techninį projektą Vilniaus ir Vytauto gatvių sankirtoje esančiame 700 kv. m ploto skvere numatyta įrengti naujas atramines sieneles, naują apšvietimą, suoliukus, šiukšliadėžes ir dviračių stovus, atnaujinti bei praplatinti pėsčiųjų takus palei Vilniaus ir Vytauto gatves, taip pat – panaikinti laiptelius, esančius skersiniame perėjime, ir įrengti taką su nuolydžiu. Preliminari darbų kaina – 140 tūkst. Eur.

„Šiam projektui įgyvendinti jau du kartus buvo ieškoma rangovo – skelbiamas viešas darbų pirkimas. Deja, nesulaukta nė vieno pasiūlymo. Paskutinis pirkimas skelbtas šių metų balandžio 2 d. Šiuo metu rengiami dokumentai naujam konkursui, kuris, tikėtina, turėtų įvykti gegužę“, – kalbėjo savivaldybės atstovė.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Tai :
    Grynais prisidės... hahaha. Ar nemokamai padirbs.. kaimynai
  • O.k. :
    kažkokiu tai būdu privatizavo - raktiniai zodziai. Galit pabanditi privatizuoti ...🤣🤣🤣🤣
  • Angelė :
    Tai gal tą skverelį gali privatizuoti Vytauto g. 8 namas? Pasidarytume automobilių stovėjimo aikštelę, nes kieme esančią aikštelę kažkokiu tai būdu privatizavo Vytauto g. 10 namas, o mes likome be parkavimo vietų.
  • Tankas :
    Skveras, parkai svarbiau!!! Kam tos gatves ...
  • ? :
    a kas vėl bus kaltas?
  • Robis :
    Pirma gatves sutvarkytu, bent minimaliai, kad mašinos nelužtu, o tada galima ir kitus darbus atlikti.
  • Ane darka :
    Miestiečiai viešai kalba, kad konkursus laimėjusios įmonės pridavusios "objektą" stebuklingai bankrutuoja, kuriamos naujos įmonės - taip išvengiami "garantiniai" įsipareigojimai.
  • Draugelis :
    an bankroto, tai ir neduoda niekam kitam. Laukia naujo draugelio :)
  • Kaltu nera, pinigu taip pat :
    2021 metai...o dabar kurie metai? dirba savivaldybe!
  • **** :
    30 % schema nebenori veikti...durniu neberanda
  • kas paneigs :
    galimai neatgula į stalciuka

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas