Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Turite žinoti, jog naudoti automobiliai Toyota RAV4 yra išsiskiriantys vairavimo patogumu bei unikaliomis techninėmis savybėmis

Toyota automobiliai rinkoje tikrai nėra naujiena. Jais jau ne vieną dešimtmetį važinėja tiek lietuviai, tiek ir kitų šalių gyventojai. Kiekvienas šio markės automobilio savininkas džiaugiasi itin patogiu vairavimu, erdvesniu salonu, įdomiu modelio dizainu, gera kaina bei nuolat tobulinamoms techninėmis savybėmis. Šiuos kriterijus labai vertina mūsų šalies pirkėjai, todėl nieko keisto, kad Toyota markės mašinos Lietuvoje vis daugiau atranda pirkėjų.

Gaila, kad naujų automobilių pirkimai bei pardavimai šiek tiek sustoję, nes jeigu anksčiau pirkėjai galėjo nusipirkti naują automobilį ir dar tą pačią dieną pradėti juo naudotis, tai šiai dienai jo gali tekti laukti iki metų ir ilgiau. Gamyba užtrunka. Pardavėjai teisinasi puslaidininkių tiekimo trikdžiais visame pasaulyje, dėl ko automobilių gamintojams neleidžia patenkinti klientų poreikių. Matomos tendencijos, kad ši situacija greitu metu dar nepagerės. Bet kita vertus yra gerų žinių, kad naudoti automobiliai Toyota RAV4 gali būti nuperkami iš karto. Jie prekyboje pasirodo momentiškai, jei tik savininkas nusprendžia jį parduoti.

Vis dažniau girdime Toyota RAV4 automobilio pavadinimą. Galbūt ne veltui ir šiuo metu ieškantiems naujos transporto priemonės verta pasidomėti, kuo naudoti automobiliai Toyota RAV4 unikalūs, kad galėtų būti naujuoju Jūsų pirkiniu?

Daugelis vertina ir pasitiki kitais vartotojais, tad galime iškart pateikti statistikos, jog, tarkim, Jungtinėse Amerikos Valstijose Toyota RAV4 paklausa kiekvienais metais vis augo. Jų nuperkama vis daugiau ir daugiau. Kitose mus dominančiose šalyje statistika irgi panaši. Tuo tarpu Lietuvoje populiariausių naujų automobilių modelių top dešimtuko pirmoje vietoje šių metų trečiąjį ketvirtį liko Toyota RAV4.

Toyota RAV4 išskirtinumas

Pirmą kartą Toyota RAV4 buvo pristatyta 1994 metais. Nuo to laiko mašina tikrai nemažai pasikeitė ir su kiekvienu modeliu ji vis tobulinama, gerinamos jos savybės. Visa tai tam, kad Jums, mieli vairuotojai, būtų kuo malonesnis važiavimas. Taigi  tikrai smalsu, kas ir kaip ten šios Toyota‘os viduje ir kokios jos naujosios savybės.

Šių automobilių vairuotojams visuotinė lietimui jautrių ekranų tendencija yra puikiai žinoma. Vos tik įlipę į Toyota RAV4 salono vidų iš karto pažvelgsite į virš centrinės konsolės sumontuotą nemažą ekraną. Jo pagalba yra valdoma didžioji dalis transporto priemonės funkcijų. Galėsite lengvai ir paprastai perjungti ne tik radijo stotį, taip pat su mašina suporuoti savo išmanųjį telefoną, bet ir įvesite reikiamą kelionės adresą. Šis automobilio modelis turi ir fizinius mygtukus, kurie valdo klimato kontrolės darbą.

Kadangi vairuotojui yra itin svarbi jaukesnė interjero atmosfera, tai naudoti automobiliai Toyota RAV4 taip pat turės minkšto plastiko bei odos imitacijos elementų.

Tuo tarpu minint salono talpą, tai šis automobilio modelis yra tikrai erdvus ir jame kuo puikiausiai tilps didesnio ūgio žmonės tiek mašinos priekyje, tiek ir jos gale. Ši transporto priemonės yra mėgiama lietuvių šeimų, nes yra patogi ir talpi keliaujant su vienu ar daugiau vaikų.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Vytautas :
    Perskaičiau komentarus, nieko naujo, lietuvis visada ras kur prisikti . Šeimoje turime 2014 Land Cruiser 150. Jokiu problemų. Taip pat turime 2021 ir 2022 Rav 4 hybrid Plug in (ikraunamas) . Garso izoliacija puiki ir 225 kw pilnai pakanka. Hondai CRV toli iki Rav .Slėpkites komentatoriai. Neiperkate geru masinu, tai ir ne kosekite daunai.
  • Justas :
    Sakykite prašau, "unikalūs" ,ar ne per daug garsus žodis apie konservų dėžutę?
  • Ali :
    Sudo gabalas jusu toyota, turejau sena 2005 toyota avensis vargo nemaciau, pasikeiciau ant 2011 avensis, elektronikos prikista, sudas. Kazkada buvo toyota, beliko tik vardas. Sudas
  • Acura :
    Jei rinktis japoną tai tik Honda..tikrai geriau už Toyota..Honda kokybiškesnės medžegos..ir bent gyvavimo erą pradėjo nuo motociklų,netaip kaip tojota nuo siuvimo mašinliu😂
  • Jonas :
    Toyota tikrai nėra markė kurį jau taip aukštinama,ant tiek ten viskas pritaupita kad važuoji kaip su dviračiu..jokios garso izoliacijos..
  • Ekonomistas :
    Nusipirkau RAv4 2015 metu, pravažiavau metus visa subirėjo, tokio šlamšto dar neturėjau!!!!
  • Psichiatro asistentas :
    Pigi pigaus automobilio reklama...
  • Jojo :
    Na, kaip sako, japonai vistiek rqs, kur pataupyt. Jei domina mašina į sodą ir daržą ar netolima kelionė į kitą miestą, tada taip, koks skirtumas, rqv, crv, cx3. Bet ilgesnėj kelionėj pamatysit, kad garso izoliacija neišspręsta, kad valdymas ekrane 10 metų senumo stiliaus ir greičio nesąmonė, o auto dėžė išvis neatitinka šiuolaikinių standartų, lėta, garsi, nelabai ir taupi. Ir kur dar ta toyotos mistinė kokybė.. Gal tame, kad viskas kuo paprasčiau, be jokių didesnių privalumų ir nesąmonių, tai ir mažiau kam gesti. Bet kad negenda, tai irgi mitas. Netgi tuv raporte matosi, kad ne pirmose vietose, niekad ten jr nebuvo. Na, o pqbqigai, tai man labai primena žvaigždžių karų šalmą iš priekio naujas rav, senas irgi kažkuo panašus. Metas jau dizainerius keisti, nes tas šalmas jau 20 ar 30metų senumo dizaino.
  • Saulius :
    Gal man nepasisekė. 2018 m pirkau naują Toyota Rav4. Dabar 85000 km ir atsirado ūžimas CVT. Serviso atsakymas: keisti automat greič. dėžę. Šios dalies neremontuoja. Nauja dėžė su pakeitimu 5100 EUR + PVM. Esu nustebintas. Tik dabar sužinojau, kad nepatartina traukti priekabos,...
  • Saulius :
    Gal man nepasisekė. 2018 m pirkau naują. Dabar 85000 km ir atsirado ūžimas CVT. Serviso atsakymas: keisti automat greič. dėžę. Šios dalies neremontuoja. Nauja dėžė su pakeitimu 5100 EUR + PVM. Esu nustebintas. Tik dabar sužinojau, kad nepatartina traukti priekabos,...
  • jonas :
    japonai gamina patikimiausius auto ir aplamai visa technika motociklai autokranai ir kita technika geriausia .

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas