Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Automobilių draudimas internetu taupo vairuotojų laiką ir pinigus

Kelių eismo taisyklės reikalauja, kad kiekviena eisme dalyvaujanti transporto priemonė būtų apdrausta privalomuoju vairuotojo civilinės atsakomybės draudimu. Tokia sistema užtikrina, kad eismo įvykyje nukentėjusiam vairuotojui žala bus tikrai atlyginta. Antra vertus, draudimas taip pat apsaugo ir kaltininką nuo didelių finansinių nuostolių. Vairuotojų patogumui automobilių draudimas internetu ir draudimo kompanijų atstovybėse siūlomas įvairiomis sąlygomis.

Draustis internetu – greičiau

Automobilių draudimas internetu tapo tikru išsigelbėjimu vairuotojams ir padeda sutaupyti nemažai laiko. Vairuotojas draudimo sutartį internetu gali sudaryti bet kada ir būdamas bet kur, kur yra interneto ryšys – tam pakanka su savimi turėti išmanųjį telefoną. Nebereikia keliauti iki draudimo bendrovės atstovybės, stovėti eilėse ar galvoti apie darbo laiką – internetu viskas daug paprasčiau.

Laiką taupo ir tai, kas automobilio draudimas internetu įsigalioja nuo sutarties apmokėjimo. Jei netyčia pamiršote apie draudimo pabaigą, internetu automobilį apdrausite greičiau. Be to, tai patogu ir tiems vairuotojams, kurie savo transporto priemonę eksploatuoja ne nuolatos – jie gali apsidrausti trumpesniam, pavyzdžiui, mėnesio laikotarpiui.

Draudžiantis internetu galima nemažai sutaupyti

Šiuo ekonomiškai sudėtingu laikotarpiu visiems norisi kuo daugiau sutaupyti ir vairuotojai nėra išimtis. Geras būdas išleisti mažiau yra automobilių draudimas internetu – paprastai čia pateikiami pigesni draudimo pasiūlymai. Antra vertus, internetu galima greitai ir lengvai patikrinti skirtingų kompanijų siūlomas draudimo kainas bei sąlygas – draudikai tai žino, todėl varžosi tarpusavyje. Laimė, šiose varžybose laimi klientas, juk tai jam pasiūloma mažesnė kaina.

Vis dėlto nepamirškite, kad rinktis tik pagal kainą negalima – naudingas automobilio draudimas su papildomomis naudomis. Kai kurios draudimo bendrovės siūlo nemokamas tralo, avarinio spynų atrakinimo ir kitas paslaugas. Automobilio draudimas internetu turėtų būti sudaromas tik įvertinus visus pasiūlymų privalumus ir trūkumus.

Kur geriausia drausti automobilį?

Norint greitai ir patogiai apdrausti automobilį privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimus, geriausia pasinaudoti draudimo brokerių svetaine, pavyzdžiui, „Perlo draudimas“ ar pan. Brokeriai siūlo patogias sistemas – vieną kartą įvedę pagrindinius duomenis gausite įvairių draudimo bendrovių pasiūlymus. Pateikti lentelėje pasiūlymai yra lengvai palyginami tarpusavyje, tad bus lengviau pasirinkti tinkamiausią.

Be to, yra ir kitų privalumų. Drausdamiesi galite pasirinkti priminimo apie draudimo galiojimo pabaigą paslaugą – sistema atsiųs elektroninį laišką su priminimu ir nauju pasiūlymu, kurį galėsite priimti arba ne. Tai labai patogu.

Kainos draudžiantis per brokerių svetainę taip pat bus draugiškesnės piniginei. Daugeliui kyla klausimas, kaip draudimo brokeriai, veikdami tarsi tarpininkai, dar gali pasiūlyti ir geresnes kainas. Atsakymas paprastas – tokios įmonės draudimo paslaugas perka tarsi didmena, todėl per jų sistemas automobilių draudimas internetu kainuoja pigiau.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas