Geriausi rajono stalo tenisininkai.

Naujausi, Sportas

Ukmergės stalo tenisininkai pakilo į aukštesnę lygą

Arvydas PĖŠINA

Nors paskutinis Lietuvos stalo teniso pirmenybių turas dėl karantino ir neįvyko, bet nugalėtojai nustatyti. Pagal ankstesnių varžybų rezultatus ukmergiškių STTK-2 komanda tapo regionų B lygos čempione ir pakilo į aukštesnę A lygą.

Regionų B lygos čempionate 46 komandos buvo padalintos į keturis pogrupius. Ukmergės komandoms varžybose su dar dešimčia B grupės komandų sužaisti teko po du kartus. Varžybos buvo sėkmingos „STTK-2“ komandai, kurioje žaidė Kęstutis Gleiznys, Eugenijus Kuodelis, Vytautas Kirkus, Feliksas Lermanas ir Dovydas Bikulčius. Jie pakilo į aukštesnį lygį. Komandos vadovu buvo K. Gleiznys.

„STTK-1“ komandai, kurioje žaidė Jokūbas Povilavičius, Alvydas Paknys, Vilius Petrauskas (vadovas), Rimantas Tamošiūnas, Aloyzas Razmus, šįkart sekėsi blogiau.

Įvyko ir rajono stalo teniso pirmenybės. Tarp moterų rajono čempione tapo Miglė Lukoševičienė, antrą vietą iškovojo Skirmantė Turovienė, trečią – Kristina Matulytė. Tarp vyrų rajono čempionu tapo K. Gleiznys, E. Kuodelis – antras, J. Povilavičius – trečias. Dvejetų kovoje čempionais tapo K. Gleiznys ir E. Kuodelis. Antrą vietą iškovojo M. Lukoševičienė ir V. Kirkus, trečią – V. Petrauskas ir J. Povilavičius.

STTK-2 komanda tapo regionų B lygos čempione.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas