Nuomonių telefonas

Miesto laikrodis – tik dėl grožio?

Loreta EŽERSKYTĖ

Į redakciją paskambinęs laikraščio skaitytojas piktinosi, kad ant pastato sienos Vytauto ir Vilniaus gatvių sankryžoje kabantis laikrodis nuo pavasario rodo neteisingą laiką – skuba maždaug 9 minutes. Nuo gedimo praėjo pusė metų, per tą laiką niekas neremontavo, todėl žmogaus manymu, laikrodį reikia nukabinti. „Ukmergiškiai prie skubančio laikrodžio jau priprato ir galbūt į tai nekreipia dėmesio. Bet ką apie tokius apsileidusius miesto šeimininkus galvoja važiuojantys pro šalį, Ukmergės svečiai? Be to, artėja žiema, ar atvėsus orams bus tinkamas metas užsiimti lauke kabančio laikrodžio remontu?“, – klausė skaitytojas.

Laikraštyje apie klaidingą laiką rodantį laikrodį rašėme liepos 20 dieną. Tuomet miesto seniūnė paaiškino, kad iki tol į ją niekas nesikreipė, todėl nežinojo, jog laikrodis sugedęs. Ji žadėjo išsiaiškinti, kas turėtų jį remontuoti, ir tikėjosi, jog problemą pavyks išspręsti.

Šį kartą rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Daiva Zimblienė perdavė administracijos direktoriaus Dariaus Varno patikinimą, jog buvo susisiekta su įmone, kuri prižiūri šį miesto laikrodį, ir tikimasi, kad įsisenėjusi problema pagaliau bus išspręsta.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Dode :
    Nėra didesniu problemu
  • Aha :
    Pinigai isplauti tad valdziai belieka tik nusiplauti rankas. Kam aplamai siais laikais tie laikrodziai,visi turi telefonus,ismaniasias apyrankes ir t.t. kas diena praeinu ar pravaziuoju pro ta laikrodi,net nepakeliu akiu i ji,nemanau,kad ir tik pravaziuojantys atkreipia demesi i ta nesamone. Cia ne koks Big Benas,kad zvilgsnis uzkliutu,tiesiog nesamone ant sienos,o laikas jau zmonems nebeaktualu.
  • Jonas :
    Savivaldybe apsimeta nematanti problemu kol zmones nepaviesina ziniasklaidoje.
  • Vilė :
    Rodykles bent jau šviesą atspindinčiais dažais nuteptų, nes naktį jų visai nematyti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas