Ukmergės dviračių sporto komanda „VeloVilkmergė“ su varžybų organizatoriais.

Naujausi, Sportas

Dviratininkai lenktyniavo „Lyduokių krašto ture“

Sekmadienį, balandžio 21-ąją, Ukmergės rajone vyko Lietuvos plento taurės I etapo lenktynės „Lyduokių krašto turas“.

Renginyje, kuris Ukmergės rajone organizuojamas jau šeštą kartą, dalyvavo beveik 200 dviratininkų, atvykusių iš visos Lietuvos bei svečiai iš Latvijos. Varžybų dalyvius pasveikino ir į startą išlydėjo Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas.

Šiose lenktynėse dalyviai yra skirstomi į tris grupes pagal pajėgumą. D1 grupėje dalyvauja stipriausios Lietuvos komandos, D2 grupėje – dviračių sporto mėgėjai, D3 grupė yra skirta visiems norintiems susipažinti su dviračių sportu ir gerai praleisti laiką.

Dviratininkai Lyduokiuose į startą pagal grupes stojo 10, 12 ir 15.15 valandą. Trasa driekėsi pro Žemaitkiemį, Balninkus, Želvą.

Varžybų momentas.

Šiais metais pasiektas Lyduokių trasos rekordas – Eimantas Gudiškis, komandos „Colibri Cycling“ narys, 79,3 km įveikė per 1 valandą 49 minutes ir 14 sekundžių.

Lenktynėse dalyvavo ir Ukmergės dviračių sporto komanda „VeloVilkmergė“, vadovaujama Raimondo Kaselio. 39,7 km trasą sėkmingai įveikė 10 ukmergiškių. Jie savo grupėje laimėjo antrą vietą.

Mažiesiems dviratininkams renginio metu buvo organizuotos mini lenktynės, visi dalyviai apdovanoti atminimo medaliais.

VšĮ „Plento taurė“ vadovas Deividas Vileniškis už pagalbą ir bendradarbiavimą organizuojant lenktynes padėkojo Ukmergės rajono savivaldybei, Lyduokių miestelio bendruomenei bei seniūnijai.

„G. ž.“ inform.

Organizatorių nuotraukos

Mažieji dviratininkai apdovanoti atminimo medaliais.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas