Naujausi, Žmonės

Ukmergės globos centras turi naują direktorę

Daiva Zimblienė

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja

 

Nuo kovo 4-osios Ukmergės globos centrui vadovauja nauja direktorė – 27 metų Rugilė Balnaitė. Ji geriausiai pasirodė iš visų keturių pretendentų į šias pareigas vasario 13 dieną įvykusiame viešame konkurse.

Anykščiuose gyvenanti R. Balnaitė gimė Ukmergėje, o užaugo ir mokyklą baigė Anykščiuose. Kauno kolegijoje studijavo biomedicinos mokslus, vėliau pasuko į socialinių mokslų kryptį ir Klaipėdos universitete baigė verslo vadybos magistrantūros studijas. Studijuodama gyveno Vilniuje, kur įgijo darbo patirties sveikatos priežiūros, įmonių administravimo ir valdymo srityse.

Naujoji įstaigos vadovė patikino, jog pirmiausia įsigilins į darbo procesus ir susipažins su bendradarbiais.

„Šiuo metu prioritetas – užtikrinti, kad Ukmergės globos centro darbo procesai vyktų sklandžiai. Na, o kai praeis daugiau laiko, manau, atsiskleis įstaigos silpnosios vietos ir tuo metu bus galima galvoti apie reikiamus pokyčius. Manyčiau, kad šios organizacijos vizijos prasmė – vaikų, likusių be tėvų globos, pažeidžiamumo ir socialinės atskirties mažinimas bei šių vaikų psichologinės būklės ir integracijos į visuomenę gerinimas“, – sakė R. Balnaitė.

Ji pabrėžė, jog darbo santykiuose labiausiai vertina bendradarbiavimą, atsakingumą ir sąžiningumą, o geras įstaigos vadovas, pasak jos, yra tas, kuris rodo lyderystę, įžvelgia organizacijos viziją ir jos atkakliai siekia.

Nuotrauka iš asmeninio R. Balnaitės archyvo

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas