Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kuo ypatingi sieniniai kondicionieriai?

Investicija į oro kondicionavimo sistemą – tai sprendimas, turintis įtakos gyvenimo kokybei, ypač vis dažnėjančių karščio bangų ir besikeičiančių oro sąlygų akivaizdoje. Šiandien rinkoje siūlomas platus įrenginių asortimentas. Kiekvienas jų garantuoja palengvėjimą karštomis dienomis ir įvairias papildomas funkcijas, gerinančias mūsų savijautą ir sveikatą. Todėl norint rasti gerą sieninį oro kondicionierių, puikiai atitinkantį mūsų poreikius, reikia išmanyti svarbias šio sektoriaus funkcijas ir technologijas. Aptarkime, į ką reikėtų atsižvelgti, renkantis sieninį kondicionierių.

Sieninio oro kondicionieriaus pasirinkimas – į ką atkreipti dėmesį?

Šiais laikais, kai didėja aplinkosauginis sąmoningumas ir rūpinamasi sveika gyvensena, priimant sprendimą svarbiausias vaidmuo tenka įrenginio gebėjimui efektyviai valyti orą. Šiuolaikiniai sieniniai kondicionieriai turi pažangius HEPA filtrus, kurie ne tik sulaiko net smulkiausius teršalus, pavyzdžiui, kenksmingas kietųjų dalelių PM 2,5 dulkes, bet ir pašalina juos iš aplinkos. Šiuolaikiniai įrenginiai atitinka šiuolaikines realijas, nes siūlo papildomą naudą – oro jonizaciją, pagerinančią oro savybes.

Sieninio oro kondicionieriaus įranga taip pat turėtų palengvinti naudojimąsi sistema – juk šiandien norime įrenginį valdyti greitai, paprastai ir intuityviai. Geriausi įrenginiai suteikia galimybę valdyti oro kondicionierių iš telefono, todėl parametrus galime reguliuoti pagal individualius pageidavimus net ir būdami toli nuo pastato.

Geras sieninis oro kondicionierius – svarbu dizainas ir darbinis tūris

Be sieninio oro kondicionieriaus funkcijų, reikia atkreipti dėmesį ir į jo veikimo tūrį. Oro kondicionierius neturėtų trikdyti jūsų kasdienės rutinos. Naudojant naujoviškus sprendimus, pavyzdžiui, nuolatinės srovės ventiliatorių variklius ir specialiai suprojektuotas ventiliatoriaus mentes, galima pasiekti ne didesnį kaip 20 dB triukšmo lygį, todėl prietaiso veikimo beveik nesigirdi. O tai leidžia likti namuose, atsipalaiduoti ir ramiai miegoti.

Kitas svarbus aspektas – dizainas. Natūralu, kad šiais laikais mus domina ne tik sieninio oro kondicionieriaus įranga, bet ir jo dizainas. Šiuolaikiniai modeliai yra dviejų spalvų – juodos ir baltos – variantų, o jų kompaktiškas dizainas neužima daug vietos. Minimalistiniai oro kondicionieriai harmoningai dera su įvairiomis namų detalėmis.

Šiuolaikinis sieninis oro kondicionierius – energijos vartojimo efektyvumas

Šalia sieninių oro kondicionierių funkcijų, renkantis vėsinimo sistemas, itin svarbus yra energijos vartojimo efektyvumo klausimas. Aukščiausios energijos vartojimo efektyvumo klasės – A+++ – įrenginiai tampa vis populiaresni dėl savo ekologinės naudos ir galimybės realiai sumažinti einamąsias sąskaitas.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas