pixabay.com nuotr.

Įvairūs

Ką apsvarstyti prieš perkant naują televizorių?

Jei senasis televizorius sugedo ar tiesiog norisi modernesnio, greičiausiai svarstote, kokį įsigyti. Labai platų pasirinkimą turėsite pirkdami internetu iš bite.lt. Štai ką verta apsvarstyti, jei planuojate artimu metu pirkti naują televizorių.

Dydis

Tai aspektas, kuris padės gerokai susiaurinti alternatyvų ratą. Ir nors daugelis svajoja apie didelį televizorių, įvertinkite ne tik finansus, tačiau ir kambario plotą. Mažoje patalpoje didelės įstrižainės ekranas ne tik atrodys neproporcingai, bet ir žiūrėti į jį bus nepatogu.

Ar investuoti į išmanųjį?

Natūralu, išmanusis televizorius kainuos daugiau nei paprastesnis, todėl įvertinkite, ar išmaniojo funkcijos jums tikrai reikalingos. Jei esate užkietėjęs žiūrovas, tuomet išmanusis tikrai jus maloniai nustebins ir dovanos puikią žiūrėjimo patirtį. Tačiau jei televizorių žiūrite retai, galbūt į išmanųjį investuoti ir nebūtina, kadangi visų jo galimybių tiesiog neišnaudosite.

Ekrano tipas

Tai dar vienas labai svarbus kriterijus. Patrauklų kainos ir kokybės santykį užtikrins LED ekranas, jį žiūrėsite su malonumu. Tačiau QLED bus dar geresnis sprendimas, demonstruojantis labai gerą vaizdo kokybę, spalvų ryškumą, tobulus kontrastus. OLED privers mėgautis net skeptikus – išskirtinė kokybė ir nepriekaištingas vaizdas iš bet kurio kampo bežiūrint.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas