Turnyre rungėsi aštuonios šeimų komandos.

Naujausi, Sportas

Kalėdiniame turnyre nugalėjo klaipėdiečiai

Prieš gražiausias metų šventes Šventupėje ir Ukmergėje įvyko tradicinis, jau septynioliktą kartą Lietuvos moterų futbolo asociacijos surengtas kalėdinis šeimų futbolo turnyras.

Renginyje dalyvavo aštuonios šeimų komandos. A grupėje varžėsi Adamavičiai (Ukmergė, 7 taškai), Kaseliai (Klaipėda, 7 taškai), Vitkauskai (Trakai, 3 taškai) ir Kulakauskai (Jonava, 0 taškų). B grupėje rungėsi Gudelevičiai (Naujoji Akmenė, 9 taškai), Viktoravičiai (Šiauliai, 6 taškai), Buzevičiai (Kaunas, 3 taškai) ir Toropovai (Ukmergė, 0 taškų).

Rungtynėse dėl 7–8 vietų Kulakauskai 3:1 nugalėjo Toropovus, o akistatoje dėl 5–6 vietų Vitkauskams pakako vieno įvarčio, jog įveiktų Buzevičius. Turnyro pusfinalio etape Adomavičiai 1:0 nugalėjo Viktoravičius, o Kaseliai – 3:1 Gudelevičius.

Mažajame finale žiūrovai išvydo net 7 įvarčių fejeriją bei Viktoravičių pergalę prieš Gudelevičius rezultatu 4:3. Po to vykusios finalo rungtynės buvo skirtingo siužeto, paženklintos tik vienu įvarčiu. Atkakli kova pasibaigė Kaselių pergale 1:0 prieš Adomavičius, tad pagrindinis turnyro apdovanojimas iškeliavo į Klaipėdą.

Komandos, laimėjusios 1–4 vietas, buvo apdovanotos taurėmis, o žaidėjai – medaliais. Taip pat komandos prizininkės apdovanotos turnyro rėmėjo „Hummel“ sportinių aprangų komplektais. Visos komandos buvo apdovanotos rėmėjų prizais: kamuoliais, šakočiais ir kt. Varžybų dalyviai ir žiūrovai taip pat džiaugėsi pelnytais rėmėjų įsteigtais prizais.

Komandų geriausių žaidėjų prizai buvo įteikti:

Kaselių šeima: Gretai Lukjančukei ir Dominikui Kaseliui;

Adomavičių šeima: Ugnei Adomavičiūtei ir Majui Remeikai;

Viktoravičių šeima: Ramintai Peskovei ir Edvinui Peskovui;

Gudelevičių šeima: Austėjai Pociūtei ir Nojui Lukauskui;

Buzevičių šeima: Justei Gulbinavičienei ir Benui Buzevičiui;

Vitkauskų šeima: Margaritai Vitkauskienei ir Virginijui Vitkauskui.

Renginyje dalyvavo Lietuvos moterų futbolo rinktinės žaidėja Lolita Žižytė, Lietuvos Respub-likos Seimo narys Juozas Varžgalys, Ukmergės sporto centro direktorius Vitalijus Martikonis. Jie sveikino atvykusius varžybų dalyvius ir įteikė apdovanojimus.

Renginį rėmė Lietuvos moterų futbolo asociacija, Lietuvos sporto draugija „Žalgiris“ ir Ukmergės rajono savivaldybė.

„G. ž.“ inform.

Pirmą vietą iškovojo Kaselių šeima.

Adomavičių šeima, pelniusi antrą vietą.

Trečią vietą iškovojo Viktoravičių šeima.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas