Naujausi, Nuomonių telefonas

Kylant privačių namų kvartalui, neliko pėsčiųjų tako

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Ukmergiškė, kurios vaikai lanko „Šilo“ progimnaziją, išsakė savo nuomonę dėl probleminio patekimo į šią ugdymo įstaigą: „Jau seniai kalbama dėl siauro privažiavimo į automobilių stovėjimo aikštelę, esančią prie baseino. Tai ypač aktualu dabar, žiemą, kai anksti temsta. Tamsiu metu atvežus vaikus į baseiną, nesaugu juos išleisti Antakalnio gatvėje. Tačiau kitos išeities nėra…“

Taip pat ukmergiškė kalbėjo, jog „Šilo“ progimnazijos moksleiviams, gyvenantiems Pivonijos mikrorajone, liko tik vienas pėsčiųjų takas. Kitą, ties kuriuo Dariaus ir Girėno gatvėje įrengta pėsčiųjų perėja, „pasiglemžė“ statybos. Dabar šis takas veda į naujai pastatytų namų kiemą. Moteris mano, kad tai būtina nedelsiant išspręsti.

Rajono savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Tadas Balžekas teigė, jog minėtosios problemos nėra naujos, jos žinomos ir ieškoma būdų jas spręsti.

Vedėjo teigimu, minėtąjį privažiavimą – naujai formuojamą Mokyklos gatvę, yra numatyta tvarkyti, tam ieškoma finansavimo: „Dabar negalėčiau atsakyti, ar šie darbai vyks 2024 metais“.

Taip pat T. Balžekas paaiškino, jog minėtasis į progimnaziją vedantis takas dabar patenka į privačių namų kvartalo teritoriją ir ten vaikščioti moksleiviai neturėtų.

„Saugaus eismo komisijos posėdyje šis klausimas jau buvo svarstytas, tačiau sprendimas nepriimtas. Manau, kad prie šio klausimo bus grįžta ir problemą pavyks išspręsti“, – teigė vedėjas.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Dėmesio :
    Sutvarkykit šviesas,kelios neveikia pora metų. Ir visiems gerai... nesaugu,tamsu. Einant nuo Norfos link mokyklos.
  • AGA :
    Kokios valdzios nuotrauka? Marioneciu? Bebrai nesiofisuoja.
  • klaida :
    Straipsnyje truksta rajono valdzios nuotraukos
  • O.k. :
    Ka jie ten vartoja ... Gaila kad Sibiro nera ...
  • Valdas :
    Pagal tokį jų atsakymą ši problema, matyt, išliks artimiausius 3-5 metų.
  • Vladas :
    Pačiam centre šulinius sutvarkykit
  • balzekas :
    ukmerges infrasrukturos grioivimo skyriaus vedejas
  • Audrius :
    tik baigusiam mokykla čiupačiupsui leido vadovaut Ukmergės infrastruktūrai , neturinċiam žalio supratimo kas tai yra, Norint kad vadovas suprastu miesto problemas jis mažiausia turėtu nors 5 metius padirbėti su kastuvėliu , ne pas mama rūtu darželyje , o su miestiečiais darbininkais ir gaudamas minimuma , Tada toks čiupačiupsas suprastu kokios yra miesto problemos , O dabar ka jis gali spreat ? Kas moka pinigus tas ir muzika užsako. Kaip toks čiupaċiupsas gali matyt žmoiniu problemas jeigu net centre sukritusiu šuliniu nemato 🤣🤣😉
  • Nusiviles jau seniai :
    Ukmergeje gal laikas valdininkus kelmus pakeisti?rinkite kita karta rinkejai atsakingiau ,švogeriu kraštas o tvarkos kaip nera taip nera,ka bepradeda ,nieko neužbaigia arba statybos vyksta metu metus,jūs pagalvokite ,taigi jie ne savo pinigais žaidžia,o mūsų mokesčiu moketoju
  • oje oje :
    Taduk, pats gi ten mokeisi, saugus buvai. o dabar....sprendžiant jau min 2 metus🤭
  • Plaukikas :
    Aikštela kada padarysit normalią prie baseino, problema sena kaip baseinas, vėl kažkokios pasakos.......
  • Jurgita :
    Iš autobuso į mokyklą vaikai eina pėsčiomis
  • Informacija :
    Viskas aišku. Įjungta vėžlio greičio pavara. Klausimas svarstytas, bet sprendimas nepriimtas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas