Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Augalų tinklų svarba

Augalų tinklų svarba sode ir daržovių ūkiuose nėra iki galo išnaudota. Didėjant sveikų ir gerai užaugintų pasėlių ir augalų poreikiui, laikui bėgant didėjo ir tinklų naudojimas bei aktualumas. Šiandien ūkininkai ir daržininkai randa naujų būdų, kaip juos efektyviau panaudoti. Be apsaugos nuo natūralių oro sąlygų ir paukščių daromos žalos, augalų tinklai suteikia daugybę ir kitų privalumų.

  • Lengva priežiūra

Augalų tinklai yra įvairių formų, kuriuos galima pritaikyti bet kokio tipo ūkiuose ar žemės ūkio paskirties laukuose. Juos galima lengvai pritvirtinti ir jų nereikia dažnai keisti.

  • Atsparūs atšiaurioms oro sąlygoms

Kadangi augalų tinklai įrengiami lauke, jie suprojektuoti taip, kad galėtų atlaikyti ekstremalias oro sąlygas, pavyzdžiui, krušą, dulkių audras, lietų ir stiprius vėjus.

  • Geriausia apsauga nuo paukščių

Dažniausiai paukščiai sunaikina nesubrendusius vaisius ir pasėlius, kurie ilgoms savaitėms ir mėnesiams gadina jūsų pastangas. Augalų tinklai saugo augalus ir leidžia jiems saugiai augti.

  • Estetiškai patrauklūs

Rinkoje yra daug įvairių augalų tinklų, juos galite rinktis pagal pageidaujamas spalvas ir raštus. Šie tinklai ne tik apsaugo augalus, bet ir suteikia estetišką išvaizdą jūsų ūkiui ar sodui.

  • Sprendžia erdvės problemas

Jie puikiai tinka auginti gėles, vaisius ir daržoves tose vietose, kur yra mažai vietos gėlėms ir daržovėms sodinti arba kur reikia padidinti apdulkinimą.

  • Stabilizuojami UV spinduliai

Vienas iš pagrindinių augalų tinklų naudojimo privalumų – apsauga nuo žalingų UV saulės spindulių. Naudojant augalų tinklą su UV stabilizavimo funkcija, jūsų augalai ir pasėliai puikiai apsaugomi, kai ilgai būna saulėje.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas