Dainiaus VYTO nuotrauka

Naujausi

Bus atidarytas transporto eismas rekonstruota Linų gatve

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės

administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja

 

Kitą savaitę Ukmergėje pagaliau bus atidarytas transporto eismas rekonstruota Linų gatve. Pernai spalio mėnesį gatvės remonto darbus pradėjusiai UAB „Ukmergės keliai“ šiomis dienomis beliko tik pastatyti visus reikalingus kelio ženklus, atlikti būtinus jo žymėjimus bei kitas svarbias smulkmenas. Taigi, visi darbai bus užbaigti laiku – iki rugsėjo 1-osios, kaip ir numatyta su rajono savivaldybės administracija pasirašytoje rangos darbų sutartyje.

Ukmergiškiai turės šiuolaikiškai sutvarkytą ir patogią 1,598 km ilgio susisiekimo atkarpą. Linų gatvėje paklota nauja asfalto danga, įrengti šaligatviai, pėsčiųjų-dviračių takai, lietaus nuotekų ir apšvietimo tinklai.

Prieš daugiau nei penkis dešimtmečius – 1969 metais – nutiesta Linų gatvė niekada kapitališkai nebuvo tvarkoma. Po kiekvienos žiemos gatvėje atsiverdavo vis daugiau duobių, vairuotojai laužė savo automobilius ir keikė valdžią.

Projekto „Susisiekimo komunikacijų paskirties statinio Linų gatvės, Ukmergės mieste rekonstravimas“ darbų vertė – 1,9 mln. Eur. 70 proc. šios sumos sudaro valstybės biudžeto ir 30 proc. – Ukmergės rajono savivaldybės biudžeto lėšos.

Kol buvo uždaryta tvarkoma Linų gatvė, transporto eismas buvo nukreipiamas Dirvonų, Malkų ir Trakų gatvėmis. Dėl didelių eismo srautų šiose gat-vėse vis atsirasdavo duobės. Rangovas – UAB „Ukmergės keliai“ ir Ukmergės miesto seniūnija nuolat rūpinosi minėtų gatvių būkle – pagal poreikį remontavo, greideriavo ir kitaip prižiūrėjo.

Atidarius transporto eismą Linų gatve, Dirvonų, Malkų ir Trakų gatvės bus dar papildomai greideriuojamos. Šiuo metu yra nupirkti šių trijų gatvių atnaujinimo projektavimo darbai, o kitais metais numatyta siūlyti šias gatves perkelti į prioritetinę remontuojamų kelių ir gatvių sąrašo eilę.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ko pykstat? :
    visas minėtas gatvės padengs žvyru ir nugreideriuos. kas neaišku? toks valdžios darbų suvokimas nebestebintu
  • ? :
    Na va čia tai straipsnis, porodo ne tik "žinojimą" bet apskritai suvokimą.
  • **** :
    Prisidet prie kelio asfalravimo ir kt.darbu valstybineje zemeje- yra absurdas! Yra gi ... patkliu zmoniu! Nekurkit sitiems geroves!
  • **** :
    Bus proga surinkt GRYNAIS, proporcingai busto plotui!!! ( I sasiuvinuka) Rinkimams pinigu gi reikia! Remejams dabar sunkus laikmetis. Lexusas vandieniu gi nevaziuoja! P.S. norit prisidet- mokekit tiesei Keliu direkcijai, i saskaita, tik ne grynais, i sasiuvinuka sitiems ...
  • greideris :
    Ar jūs gyvenant ne tam mieste? Nu čia parašė....Korespondentė net nežino kokia danga
  • ojezaumarija :
    Patikslinu: intensyviausias eismas vyko Vilties gatvė. Kitaip nenuvyksi į gamyklas. Minėtos Malkų, Dirvonų ir Trakų g yra asfaltuotos, tad kaip jas galima " greideruoti"????. Bent tiek reiktų žinoti, nejuokinant ten gyvenančių.
  • pi dec :
    ble...greideriuos malku,traku... gatves...ka greideriuos??su ysta,duobeta,lopyta perlopyta asvalta??? ten pi dec tom gatvem,susiko per metus,ten pirmoi eilei reikia is naujo kloti asvalta! ot valdzia turim... dar i merus vel tie patys pretenduoja! zmones,susimastykit pries balsavimus! glusu armija ten...ziauru...jokios logikos!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas