Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi

Gelbėjo ir sunegalavusius senolius

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gesino du gaisrus, gelbėjo sunegalavusius žmones, ieškojo ir ištraukė skenduolį.

Rugpjūčio 18-ąją gautas pranešimas, kad Nuotekų g. dega vieno aukšto, medinis namas. Atvykus ugniagesiams L formos pastatas skendėjo liepsnose. Sudegė šiferiu dengtas stogas, sugriuvo perdanga, išdegė vidus. Nuo gyvenamojo namo užsidegė mūrinis ūkinis pastatas. Išdegė ūkinio pastato palėpė, apdegė medinės stogo konstrukcijos. Gaisrininkams pavyko apsaugoti maždaug trijų metrų atstumu nuo ūkinio pastato esantį gyvenamąjį namą.

Rugpjūčio 19-ąją užgesintos Pabaisko seniūnijos Vaitkūnų kaime, atviroje teritorijoje, degusios šiukšlės.

Rugpjūčio 17-ąją pagalbos prireikė apie 60 metų vyrui, kurio koja įstrigo metalinėje tvoroje, juosiančioje Anykščių g. renovuojamą namą. Gelbėtojai išlaisvino nelaimėlio koją ir daugiau kaip 100 kg sveriantį žmogų užnešė į penktame aukšte esantį butą.

Rugpjūčio 19-osios vakarą pranešta, kad Vidiškių miestelyje žmogų nunešė Šventosios upės srovė. Atvykę gelbėtojai pradėjo galimai nuskendusio žmogaus paiešką. Jie valtimi pasroviui nuplaukė apie 3 kilometrus ir apžiūrėjo 300 metrų pakrantės, bet nieko nerado. Paieškos buvo tęsiamos kitą dieną. Apieškojus apie 2 kilometrų upės atkarpą, netoli nuo kranto, metro gylyje rastas vyro kūnas.

Rugpjūčio 19-ąją gelbėtojai vyko į J. Basanavičiaus g. Gautas pranešimas, kad antrame aukšte esančiame bute nugriuvusi moteris. Kopėčiomis per langą patekta į butą ir įleisti medikai.

Rugpjūčio 20-ąją pagalbos kreipėsi Vaižganto g. daugiabučio namo bendrijos pirmininkas. Kadangi artimieji kelias dienas negali susisiekti su trečiame aukšte gyvenančia 95 metų moterimi, įtarta, jog senolei sutriko sveikata. Išlaužus duris patekta į butą, į vidų įleisti medikai ir policija.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas