Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kaip parduoti mišką, kad būtų juo gerai pasirūpinta?

Miškai – Lietuvos plaučiai, žali kampeliai, kurie mus ne tik maitina, bet ir ramina, padeda pamiršti nuovargį. Daugeliui pasivaikščiojimas miške yra geriausia gydymo ir meditacijos forma, ir tai nėra be priežasties. Tiesa, miškai dažnai guodžia, kai jie nėra mūsų nuosavybė, nes šiam gražiam žaliajam kampeliui reikia ilgai gyventi ir juo pasirūpinti. Šiuo metu miškų registravimas ir pardavimas yra labai reikalinga paslauga, ir tai nėra be priežasties. Juk tai puiki galimybė ne tik užsidirbti, bet ir palikti mišką tiems, kurie gali juo rūpintis.

Ypatingai gera kaina

Parduoti miškus dabar pelningiau nei bet kada. Kodėl? Nes nesvarbu, kokios jūsų miško savybės – rinkos kaina kaip niekad aukšta. Tačiau rekordiškai greitai jie gali pradėti kristi, todėl visi, kurie laukė ir nepardavė, netrukus verks daug mažesnio derlingumo. Geros rinkos kainos geriausiai matosi internete. Susipažinkite ir nuspręskite, ar tai atitinka jūsų poreikius.

Mišką tikrai verta parduoti įmonei

Jei jus domina pardavimas, rekomenduojame konsultuotis su juridiniais asmenimis, pirkėjais, o ne su fiziniais asmenimis. Įmonės dažniausiai siūlo didesnes kainas, o jas parduodantys žmonės nori užsidirbti kuo daugiau pinigų. Galiausiai, parduodami įmonei, galite būti ramūs, kad jūsų mišku ir toliau bus rūpinamasi, nes nuolat su miškais dirbantys pirkėjai turi reikiamą techniką, žinodami, kokia priežiūra reikalinga ir kaip ją atlikti, kad miškas išliktų.

Kai kuriems išties svarbu ne tik gauti kuo daugiau pajamų iš miško, bet ir pasirūpinti, kad jų žalieji kampeliai būtų gerai prižiūrimi. Būtent todėl geriausia rinktis tuos, kurie ne tik perka, bet ir teikia miškininkystės darbus, į kuriuos įeina tinkama miško priežiūra. Tokių įmonių nėra daug, todėl esame įsitikinę, kad rasite sau geriausią.

Kiek kainuoja miškas?

Miško kaina priklauso nuo daugelio veiksnių. Tai yra:

  • Plotas.
  • Amžius.
  • Vieta.
  • Miškotvarkos darbų apribojimai.
  • Ir dar keletas smulkmenų.

Geriausia derėtis su pirkėju, kuris gali pasiūlyti gana tikslią kainą. Saugokime mišką, nes tai didžiausias mūsų turtas. Kokią nuostabią energiją jie skleidžia ir kaip ji veikia kiekvieną iš mūsų. Nustokime šiukšlinti, o jei mums per sunku, mylėkime ir parduokime tiems, kurie gali jais pasirūpinti.

Kai kurie žmonės, turintys įvairų nekilnojamąjį turtą, gyvena Lietuvoje. Dažnai žmonės paveldi iš savo giminaičių, tėvų ar senelių turtą, kuriuo nepasinaudoja. Dažnai žmonės, turintys miško žemę, nežino, ką su ja daryti, todėl nuosavybė visiškai neduoda jokios naudos. Tačiau puiku yra tai, kad jei norite parduoti turimą mišką ir žemę, visada galite pasirinkti efektyviausią ir lengviausią būdą – parduoti turtą jį įsigijusiai įmonei. Tačiau pirmiausia turėtumėte suprasti, kodėl tai tikrai verta daryti.

Jei niekaip nenaudojate savo žemės su mišku, turtas jums atrodo kaip nuostolis

Reikia prižiūrėti žemę ir mišką, prižiūrėti ir nuolat tikrinti, ar viskas tvarkoje. Tai atima nemažai brangaus laiko, kurį galima praleisti darbe, laisvalaikiu ar namuose. Jei nenaudojate savo žemės, geriau ją parduoti. Negana to, jei jį parduodate įmonei, pinigus gausite iškart po to, kai pasirašysite sutartį. Gautą sumą galite kur nors investuoti arba panaudoti bet kokiu kitu jums patinkančiu būdu. Verta paminėti, kad nebereikės sukti galvos dėl įvairių aplinkosaugos reikalavimų, kurie dažnai netikėtai pasikeičia. Jums nebereikės rūpintis priežiūra ar domėtis įvairiais apribojimais – galite tiesiog pasiimti pinigus ir pamiršti savo rūpesčius dėl miško žemės. Taurusmiskas.lt geriausias pasirinkimas jums ir jūsų miškui, leiskite juo tinkamai pasirūpinti.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Fausta :
    Turiu didelį mišką ir planuoju jį parduoti, tik nelabai žinau, nei kokios kainos vyrauja rinkoje nei kaip skaičiuoti miško kainą. Bet, kad susidaryčiau bendrą vaizdą, planuoju kreiptis į specialistus ir atlikti miško vertinimą, ką apie šią idėją manote jūs?
  • jonas :
    Norint gauti geriausia kaina uz miska, reikia miska pasiulyti keletui pirkeju ar naudotis misko pardavimo platformu paslaugomis, kurios nustato misko kaina nemokamai pagal misko taksacijos duomenis pvz https://miskokaina.com/

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas