Naujausi, Nuomonių telefonas

Kviečia naudotis Ukmergės miesto viešąja pirtimi

Loreta EŽERSKYTĖ

„Kas atsitiko su Deltuvos pirtimi? Dar praėjusiais metais, gruodį, buvo paskelbta, kad pirtis bus remontuojama, ir ją uždarė. Tačiau jokie darbai ten iki šiol nepradėti ir ji trečias mėnuo nedirba. Jei remontas dėl kažkokių priežasčių atidėtas, galbūt galima pirtį atidaryti? Juk pernai ji dirbo, ten nebuvo avarinės situacijos“, – kalbėjo į redakciją paskambinęs skaitytojas.

Pasak Ukmergės gyventojo, ši pirtis reikalinga ne tik deltuviškiams: „Į Deltuvą nuolat važiuodavo nemažai ukmergiškių, vertinančių tikrą gerą pirtį ir norinčių patirti jos teikiamą malonumą.“

Ukmergės rajono savivaldybė visuomenės sveikatos biuro direktorė Vaida Puodžiūnienė paaiškino, kad viešosios pirties Deltuvoje veikla buvo sustabdyta 2021 metų gruodžio mėnesį, sulaukus gyventojų skundų dėl jos neatitikimo Lietuvos higienos normų reikalavimams.

„Noriu paneigti pasklidusius gandus, kad šios pirties pastatą planuojama parduoti. Atvirkščiai – ruošiamasi pirtį prikelti antram gyvenimui. Šiuo metu kaip tik yra vertinamas reikalingų atlikti darbų mastas bei kainos, rengiami projektavimo darbų pirkimo dokumentai. Kai tai bus padaryta, bus pradėti pirties patalpų remonto darbai. Tam šių metų rajono savivaldybės biudžete jau yra numatytos lėšos. Laikinai šios pirties atidaryti negalima, kadangi pirties veiklai būtinas leidimas – Higienos pasas, patvirtinantis, kad patalpos atitinka Lietuvos higienos normų reikalavimus. Visus pirties lankytojus maloniai kviečiame naudotis Ukmergės miesto viešosios pirties (Klaipėdos g. 5A) paslaugomis“, – sakė V. Puodžiūnienė.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas