Kriminalai

Penktadienį degė du autoservisai

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gesinti gaisrų ir atlikti gelbėjimo darbų vyko 16 kartų.

Sausio 11-osios vidurdienį gauta informacija apie Deltuvos seniūnijos Statikų kaime kilusį gaisrą. Pro šalį važiuojantis žmogus pranešė, kad Ramybės gatvėje mato iš gyvenamojo namo kamino kylančią ugnį. Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, jog mūrinio dviejų aukštų namo kamine degė suodžiai. Taip pat pastogėje prie kamino smilko spaliai. Detektorius namuose buvo įrengtas, tačiau tuo metu, kai užsidegė suodžiai, šeimininkai buvo išvykę į darbą.

Sausio 13-ąją toks pat gaisras kilo Vasario 16-osios g.

Sausio 14-oji rajono gelbėtojams ilgai liks atmintyje – per parą teko gesinti net du autoservisus. Penktadienio naktį, 0.31 valandą, Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pranešta apie V. Kudirkos gatvėje esančiame autoservise kilusį gaisrą. Ugniagesiams atvykus prie mūrinio vieno aukšto 18×8 m pastato, autoserviso patalpos degė atvira liepsna. Gaisro metu išdegė viduje buvę keturi automobiliai – BMW 530, „VW Golf 6“, „Nissan X-Trail“ ir „VW Crafter“, taip pat autoserviso įranga ir kitas turtas.

Gaisro priežastys dar tiriamos. Viena iš šios nelaimės versijų – savaiminis automobilio BMW užsidegimas. Tokių gaisrų, kurie automašinos bagažinėje kilo dėl transporto priemonės gamyklinio broko, pasitaiko ne itin retai, jų būta ir Ukmergės rajone. Ugniagesiams net yra parengta mokomoji medžiaga, kaip tokio gaisro metu atidaryti ir patekti į BMW bagažinę.

Tą pačią dieną, 17.39 valandą, gautas pranešimas apie Deltuvos g. esančiame autoservise kilusį gaisrą. Atvira liepsna degė autoserviso dirbtuvės. Sudegė viduje buvęs lengvasis automobilis BMW, keltuvas, darbo įrankiai ir kita įranga. Taip pat nudegė apie 63 kv. m stogo konstrukcijų. Padangų sandėlis sulietas vandeniu. Gaisro priežastys tiriamos.

Praėjusią savaitę ugniagesiai 9 kartus vyko atlikti įvairius gelbėjimo darbus. Jiems teko nuo važiuojamosios kelio dangos šalinti medžius, teikti pagalbą po eismo įvykių, taip pat padėti greitosios medicinos pagalbos darbuotojams.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas