Aktualijos, Naujausi

Krepšinio aikštelėje įrengė čiuožyklą

Vyresnės kartos ukmergiškiai puikiai mena netoli Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčios bei tuomečių dviejų vidurinių mokyklų kiekvieną žiemą veikusią čiuožyklą. Ukmergės Rotary klubas kartu su jaunimu iš Interact klubo prieš pat Kalėdas nusprendė šią tradiciją atgaivinti ir dovanoti smagią žiemišką pramogą. Sumanymas buvo įgyvendintas – ITC ledo čiuožykla pradžiugino ukmergiškius ir miesto svečius.

Naujoji čiuožykla įrengta Antano Smetonos gimnazijos krepšinio aikštelėje. Teritorijos paruošimu ir ledo išliejimu rūpinosi rotariečiai, tarp kurių yra ir šios gimnazijos direktorius Adolfas Girdžiūna.

Kaip „Gimtajai žemei“ pasakojo Interact klubo aktyvistės Saulė Smilgevičiūtė ir Luka Kuzmaitė, gimnazistams tekusi užduotis buvo palaikyti tvarką čiuožykloje, nukasti sniegą, taip pat jiems reikėjo paskleisti žinią apie naujieną ir sukurti šventišką nuotaiką.

Šventiniu laikotarpiu, gruodžio 23, 26 ir 27-ąją, nustatytomis valandomis čiuožykla po atviru dangumi laukė lankytojų. Organizatoriai kvietė mėgautis žiemos malonumais bei nepraleisti progos linksmai pabūti su draugais, šeima, išgerti puodelį arbatos bei savo auka prisidėti prie kilnaus tikslo – labdaros ir gerumo akcijos „Baltas Angelas“.

Šią savaitę daugiau muzikinių vakarų nebus, tačiau kol oro sąlygos leis, čiuožykla veiks ir lauks ukmergiškių.

Pasak pašnekovių, organizatoriai savo darbu liko patenkinti: „Minčių mums netrūksta. Jei pandemija nesutrukdys, ukmergiškiams pasiūlysime ir kitų idėjų. Taip pat laukiame naujų narių, norinčių įsijungti į mūsų veiklas ir kurti tokius projektus kaip šis, kuris prisideda prie labdaringos veiklos ir atitinka mūsų klubo šūkį „Tarnauk aukščiau savęs“.

„G. ž.“ inform.

Kairėje – S. Smilgevičiūtė, dešinėje – L. Kuzmaitė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergiskis :
    Šaunuoliai Rotary! Puikus darbas! Pagarba!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas