Į atsilaisvinusias buvusio Vakcinavimo centro patalpas vėl sugrįžo sporto mokyklos auklėtiniai.

Aktualijos, Naujausi

Panaikinus Vakcinavimo centrą norintiems skiepytis iškilo kliūčių

Nijolė STUNDŽIENĖ

Nuo lapkričio 3-osios uždarius Ukmergės vakcinavimo centrą, beveik aštuonis mėnesius veikusį Gruodžio 17-osios gatvėje, gyventojai dabar skiepijami VšĮ Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) patalpose bei privačiose gydymo įstaigose „Teragyda“ ir „Vilkmergės klinika“. Tačiau įsigaliojus šiems pasikeitimams, ukmergiškiams ne visada pavyksta užsiregistruoti vakcinacijai. Gyventojai abejoja, ar teisingas buvo sprendimas atsisakyti Vakcinavimo centro ir mano, kad toks nepagalvotas žingsnis stabdo skiepijimosi tempus Ukmergėje.

Visą straipsnį skaitykite trečiadienio laikraštyje.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aldona :
    Taip daroma tik Ukmergėje Kiekvieną dieną vis naujiena Kai pradės mirtį tūkstančiais ukmergieciu tada supras ką padare
  • na :
    na visiem protingiems reikia suprasti kad stadijonas ne vieta skiepitis,stadijonas vieta sportuoti ir taskas
  • Adomas :
    Tai del tokio registravimo ir skiepijimo pablogejo rajono zmoniu vakcinavimas ko pasekoj soktelejo ir zimiai serganciuju.jau 3 kartus skambuciais i reg.esu bandes registruotis .ar nera kam skiepiti ar norinciu begalybe ?
  • Pacientas :
    Labai blogai,kad uždarė vskcinavimo centrą, nes pvz."Teragydoje" vakcinacijos procesas juda labai lėtai,užsirašę esam trečiam skiepui spalio pabaigoje,o dar nekviečia skiepytis .Gaila,kad rajono valdžia viską palieka savieigai,todėl ir rezultatai prasčiausi šalyje.
  • nu nu :
    to pfff siaip protingi zmones skiepijasi del saves,o tokiems asilams,kurie nezino kamn skiepas...nu ka ir pasakyti.njeko gamta atsirinks...maziau glusu liks po pandemijos... o siaip,jei kas tik ne taip,lekia visi ligoninen...ryja tabletes saujom...tai kam?? juk jus protingesni nei daktarai... ai,ka ir kalbet.....
  • Pfff :
    Klausimas is kur dar atsiranda norinciu skiepytis - kai valdzia nieko neveikia kaip tik ivedimeja naujus ribojimus SKIEPYTIEMS! Kur zadetas petys uz laisve??? Jei vasara per savo durnuma nebuciau pasiskiepyjes,kai valdzia zadejo,kad skiepytiems nebus jokiu ribojimu - dabar matydamas represijas nukreiptas pries skiepytus...nei uz ka nesiskiepyciau! Skiepytis,kad ir toliau antsnuki nesioti??? Gailiuosi,kad pasiskiepyjau - negavau jokios laisves.
  • Stanislava :
    Be problemos užsiregistruoti per "korona stop"

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas