Aktualijos, Naujausi

Permainos – ir įmonėje „Ukmergės keliai“

Loreta EŽERSKYTĖ

Užimtumo tarnybos pranešime rašoma, kad viena didžiausių šalyje kelių ir infrastruktūros AB „Panevėžio keliai“, kurioje dirba beveik 500 žmonių, numato atleisti 49 darbuotojus. Kadangi įmonių grupei „Panevėžio keliai“ priklauso ir UAB „Ukmergės keliai“, pasidomėjome, ar šis darbuotojų skaičiaus mažinimas palies ir Ukmergės įmonę.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo AB „Panevėžio keliai“ Rinkodaros vadovas Linas Pažemeckas, rugsėjo viduryje buvo skelbta apie pertvarkas „Panevėžio kelių“ infrastruktūros statybos grupėje: „Jos apima ir „Ukmergės kelių“ įmonę. Šiuo metu dar vyksta konsultacijos su darbuotojų atstovais ir tikslaus sprendimo dėl mažinamo darbuotojų skaičiaus nėra.

Dabar pagrindinis UAB „Ukmergės keliai“ dėmesys sutelktas į Ukmergės mieste vykdomus objektus, t. y. Kauno ir Žiedo gatvių žiedinės sankirtos įrengimą, Linų g. rekonstrukciją, gatvės kapitalinį remontą šalia „Šilo“ progimnazijos ir jų įgyvendinimą laiku.“

Pasak Rinkodaros vadovo, bendrovė, kaip ir visa grupė, yra pokyčio kelyje. Diegiamas projektinis valdymas, bendradarbiavimo moduliai naudojantis informacinių technologijų priemonėmis, skaitmeninami procesai, apjungiamos funkcijos.

„Artimoje ateityje tai leis tikslingiau panaudoti visos grupės resursus ir pasiekti aukštesnę kokybę, užtikrinti projektų įgyvendinimą sutartu laiku“, – teigė L. Pažemeckas.

„Panevėžio keliai“ rugsėjį skelbė, jog efektyvindama veiklą ir prisitaikydama prie rinkos poreikių per artimiausius kelis mėnesius pertvarkys grupės kelių statybos įmones „Panevėžio keliai“, „Ukmergės keliai“, „Aukštaitijos traktas“, „Keltecha“, „Dangų emulsija“ ir „Zarasų automobilių keliai“, taip pat Visdievų ir Paversmio karjerus.

Grupėje yra ir AB „Panevėžio statybos trestas“ grupė, taip pat bendrovės „Ukmergės keliai“, „Aukštaitijos traktas“, „Zarasų automobilių keliai“, „Keltecha“, Latvijos kompanija „Latgales Celdaris“, Ukrainos „Sovremenyje technologiji dorog“.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aš :
    Vakar teko matyti,kaip vyksta darbai prie Šilo mokyklos,kur ruošiama asvaltuoti.Iškasta daug grunto,atrodo,kad bus magistralinis kelias, o ne įvažiavimas į mokyklą.Ar taip reikalauja darbų technologija,ar tai eilinis pinigų švaistymas.Ne pimą kartą tenka matyti perteklinį technikos ir darbuotojų naudojimą.
  • Pranciskus :
    Gal pusvalandį stovėjau aikštelėje prie mažumos būsimo žiedo aikštėje buriavosi mažiausiai 8 kelininkai du sėdėjo ekskavatorius bei plentvole su dirbančiais varikliais du kažką darė su pagaliais dar keturi pasirėmė ant kastuvu mitingai tiek ir to daro

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas