Šioje gatvės atkarpoje telkšančios balos sukeldavo nepatogumų ir vairuotojams, ir pėstiesiems.

Aktualijos, Naujausi

Vilniaus gatvėje rengia lietaus nuotekų tinklus

Vilniaus gatvėje, maždaug vieno kilometro ilgio atkarpoje (nuo Vartotojų kooperatyvo parduotuvės, esančios Vilniaus g. 102 iki Valstybinių miškų urėdijos Ukmergės regioninio padalinio – Vilniaus g. 140), UAB „Ukmergės vandenys“ kartu su savivaldybės administracija įgyvendina projektą „Paviršinių nuotekų tinklų statyba su projektavimu Vilniaus gatvėje Ukmergės mieste“.

Savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė pasakojo, kad šis projektas finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir savivaldybės lėšomis. Darbus atlieka UAB „Inti”. Su šia įmone pasirašyta rangos darbų sutartis, kurios vertė – 166 tūkst. 930 Eur (be PVM).

Daugelį metų po lietaus čia kaupdavosi balos, taip sukeldamos nepatogumų ir vairuotojams, ir pėstiesiems.

„Vykdant darbus uždaru būdu tiesiami vamzdynai, o iškasos daromos tik technologinėms duobėms vamzdžių įtraukimui ir vandens surinkimo šulinėlių įrengimui. Jei neatsiras neplanuotų trukdžių, rangovas darbus numato užbaigti iki lapkričio mėnesio pabaigos“, – sakė D. Zimblienė.

„G. ž.“ inform.

Genovaitės KAZIELIENĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • **** :
    Ar pinigus surinkote is gyventoju? Prisidet mat Ukmergiskiai privalo savo lesomis prie visko! Prporcingai busto plotui. Tai po kiek rinksit is Vilniaus g.gyventoju? Ar jau surinkot? 70% savo lesomis prisideda ukmergiskiai prie visko! Gerove atejo!
  • Oranžinis flakonas ir man dzin :
    Ponai darbų vadovai, Prie salelės jūsų furas būtina pažymėti ženklu "apvažiuoti iš kairės" nes prieš salelę stovi ženklas "apvažiuoti iš dešinės" - kai per siauras tarpas - vairuotojams sudarot kliutis! Ar tai pirmas jūsų įmonės projektas? Dirbat kaip sovietmečiu...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas