Prie Žiedo gatvės namo Nr. 3 įrengta  erdvi automobilių stovėjimo aikštelė.

Aktualijos, Naujausi

Trijų daugiabučių kiemai sutvarkyti finansiškai prisidėjus gyventojams

Rajono savivaldybei pasiūlius gyventojams bendromis jėgomis tvarkyti daugiabučių namų kiemus, atsiliepia vis daugiau ukmergiškių. Finansiškai prisidėdami (30 proc. nuo bendros sumos), gyventojai ne tik paspartina darbus, bet tuo pačiu prisideda prie visos bendros miesto infrastruktūros gerinimo.

Kaip skelbia Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyrius, šiemet su gyventojų prisidėjimu automobilių stovėjimo aikštelės įrengtos prie trijų daugiabučių: S. Daukanto g. 61 (darbus atliko UAB „Ukmergės versmė“), Veterinarijos g. 2 ( AB „Kelių priežiūra“), Žiedo g. 3 (UAB „Ukmergės keliai“).

Iš savivaldybės biudžeto lėšų, vykdant supaprastintus statybos projektus, automobilių stovėjimo aikštelės įrengtos prie Vytauto g. 98 (darbus vykdė UAB „Daukasta“) bei prie Jaunimo g. 9 ir 23 namų (UAB „Ukmergės keliai“).

Iš savivaldybės biudžeto lėšų išasfaltuoti pravažiavimai prie Vytauto g. 92, 94, Anykščių g. 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13 (darbus vykdė UAB „Ukmergės keliai“).

Nesenai startavo projekto „Kitų inžinerinių statinių (aikštelių) Žiedo g. 3, Ukmergės mieste, statybos supaprastintas projektas“ baigiamieji darbai. Projekte buvo suprojektuota ne tik automobilių stovėjimo aikštelė prie Žiedo g. 3 daugiabučio namo, bet ir bendra automobilių stovėjimo aikštelė tarp Žiedo g. 3, Žiedo g. 3A ir Kauno g. 45A namų. Automobilių stovėjimo aikštelė ir pravažiavimas prie Žiedo g. 3 namo statybos darbai baigti rugsėjo mėnesį, o bendros aikštelės statybos darbai tik pradėti, juos vykdo UAB „Ukmergės versmė“. Įgyvendinus šį projektą turėtų atsirasti 23 naujos automobilių stovėjimo vietos su asfalto danga ir asfaltuotas privažiavimas prie atliekų surinkimo konteinerių.

„G. ž.“ inform.

Dainiaus VYTO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Daiva. :
    Ties Anykščių 9 namų padarė blogai skęsta per lietų kiemas ir mašinų aikštelė.
  • V :
    Kodėl vienur sutvarko apmokėdami darbus ir medžiagas 100 proc o kitur nabagai gyventojai turi prisidėti?
  • Xxxx :
    Visi dabar apsitvers, nes bendrasavininkais tapo! Graudu, kaip zmones isnaudojami! Pinigu mat zmones daug turi! Gal varnui dar koki namuka Ispanijije nupirkit... tarybu laikais taip nebuvo, dasigyveno Lietuva! Gerove atejo!!!
  • keista :
    na baikime reklamuoti, kad gyventojai turi prisidėti....mes juk mokame mokesčius, tvarkomas aplinką ir t.t. vienas ir tas pats- prisidekit gyventojai....nebejuokinga.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas