Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

3 mitai apie belaidį internetą

Nepameluosime teigdami, kad šiais išmaniais laikais nuolat naršome internete tiek darbo, tiek pramoginiais, tiek informaciniais tikslais. Todėl itin svarbu, kad internetas būtų laisvas ir suteiktų kuo daugiau galimybių. O kaip tik toks ir yra belaidis internetas.

Belaidis internetas leidžia mums turėti interneto ryšį tiek namuose, tiek savo kieme. Tačiau nepaisant šios teikiamos naudos, apie belaidį internetą iki šiol sklando keli mitai, kurie daugeliui sukelia dvejonių: ar išties belaidis internetas yra kokybiškas ir reikalingas? Nusprendėme šiuos mitus paneigti ir įrodyti, kad belaidis internetas yra privalumas, kuriuo verta pasinaudoti.

1 mitas: veikia lėčiau

Kadangi belaidis internetas veikia visuose išmaniuose įrenginiuose – ir kompiuteriuose, ir planšetėse, ir išmaniuose telefonuose – daugelis mano, kad šis internetas nėra toks spartus kaip įprastas šviesolaidinis internetas. Šį mitą tikrai galime paneigti ir patikinti, kad belaidis internetas pasižymi moderniausiomis, šiuolaikinėmis technologijomis ir jo sparta yra itin didelė.     

Tad tikrai neverta jaudintis, kad prie belaidžio interneto ryšio prijungus daug išmaniųjų įrenginių ar juo naudojantis daug žmonių jis pradės stringi, veiks nekokybiškai. Anaiptol, jūs mėgausitės greitu internetu su sau patogiausiu ar tiesiog po ranka esančiu išmaniuoju įrenginiu.

2 mitas: galima naršyti tik namuose

Nors nuolat šnekama, kad belaidis internetas suteikia nevaržomą laisvę naršyti internete bet kurioje namų ar nuosavo kiemo vietoje, tačiau vis dar ne visi tuo tiki. Iki šiol galvojama, kad įsidiegus belaidį internetą jis kokybiškai veiks tik namų erdvėje. Nė neabejodami neigiame ir šį mitą. Belaidis internetas tuo ir ypatingas, jog jo veikimui nereikalingi jokie laidai, todėl šiuo internetu galima drąsiai naudotis ne tik namuose, bet ir namų terasoje ar kieme. Kvėpuokite grynu oru, žiūrėkite mėgstamą filmą ar laidą ir pajuskite tikrą poilsį.

O jei norite, kad jūsų namuose ir kieme veiktų išties kokybiškas ir spartus belaidis internetas čia jums padės Splius internetas. Šie interneto tiekėjai jūsų namuose pastatys maršrutizatorių, kuris leis džiaugtis sparčiu interneto ryšiu toje namų vietoje, kurioje tik panorėsite. Praktiška ir patogu, tad nederėtų praleisti progos tai išmėginti.

3 mitas: kainuoja brangiau

Dažnai manoma, kad tai kas kokybiška ir efektyvu kainuoja brangiau. Todėl tokia nuomonė neišvengiama ir kalbant apie belaidį internetą. Daugelis galvoja, jog neribojama laisvė naršyti internete, kada tik nori, iš kurios nori namų vietos ir iš kokio tik nori išmanaus įrenginio kainuoja išties nemažai. O tai yra dar vienas mitas, kurį galime paneigti.

Patikėkite, šiuolaikinis, modernus belaidis internetas yra pritaikytas visų poreikiams ir visų kišenėms. Išsirinkite sau labiausiai reikalingą belaidžio interneto planą ir būkite tikri, jog tam, kad galėtumėte mėgautis laisvu internetu jums tikrai neteks nuskriausti savo piniginės. Dar vis dvejojate? Neturėtumėte, nes šių dienų laisvė yra laisvė naršyti internete.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas