Ukmergiškis nužudytas varžytinėse įsigytame name.

Kriminalai, Naujausi

Linų gatvėje nušautas vyras

Rugsėjo 10-ąją, apie 20.05 valandą, Linų gatvės name rastas mirusio ukmergiškio (g. 1973 m.) kūnas su galimai šautine žaizda.

Po šio įvykio pagal LR Baudžiamojo kodekso 129 str. pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Tyrimą atlieka Vilniaus apskrities VPK Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdyba.

Kaip penktadienio rytą „Gimtąją žemę“ informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, įtariamasis kol kas nesulaikytas, tiriamos kelios versijos, nors šalies žiniasklaida skelbė, jog policija nustatė galimą žudiką. Neva tai – 49-erių vyriškis, kuris jau buvo susidūręs su teisėsaugininkais, tačiau A. Krogertienė šios informacijos nepatvirtino. Pasak Komunikacijos poskyrio specialistės, konkretaus įtariamojo dar nėra. Plačiau šio atvejo policija kol kas nekomentuoja, taip siekiant nepakenkti tyrimui.

Pranešimas apie galimą nelaimę buvo gautas iš Bendrojo pagalbos centro. Į jį kreipėsi vyras, kuris teigė, jog niekur neradęs savo pažįstamo, atvažiavo prie minėtojo namo Linų gatvėje. Nors duris rado užremtas ir negalėjo į eiti į vidų, pastebėjo į kraują panašias dėmes. Apie tai buvo pranešta visoms specialiosioms tarnyboms.

Į įvykio vietą iškviesti ir antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai, nes buvo manoma, kad nužudymu įtariamas asmuo gali slėptis viduje. Kol atvyko šturmo grupė, namą saugojo didžiulės policijos pajėgos. Mieste naktį buvo stabdomi ir tikrinami automobiliai, bet žudiko nepavyko sučiupti.

Nepatvirtintais duomenimis, daugeliui žinomas ir „Ukmergės milijonieriumi“ vadintas vyras rastas negyvas varžytinėse įsigytame name. Vyriškis turėjo daug nekilnojamojo turto – žemės sklypų, namų, butų, už kurį mokesčių nemokėjo.

Mirusysis gyveno Vilniaus gatvėje, užsiminėjo įvairiais verslais.

„G. ž.“ inform.

Genovaitės KAZIELIENĖS nuotraukos

Žuvusysis viename iš daugelio savo sklypų laikė statybinį laužą, kurį pardavinėjo.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas