Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Gyventojai sulaukia ir baudų

Balandžio 19-ąją, apie 19.50 valandą, parduotuvėje IKI apsauga sulaikė jaunuolį, kuris vaikščiojo be apsauginės kaukės ir kėlė parduotuvės lankytojų nepasitenkinimą. Pirkėjas konfliktavo su apsaugos darbuotoju, atsisakė užsidėti kaukę, dėl to į parduotuvę buvo iškviesta policija.

Atvykę pareigūnai asmeniui pateikė administracinio nusižengimo protokolą, jam duota kaukė, kurią, kaip įspėjo policininkai, jis privalo dėvėti.

Nuo balandžio 10 dienos, kuomet įsigaliojo reikalavimas viešosiose vietose būti su apsauginėmis kaukėmis, Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai surašė keturis administracinio nusižengimo protokolus. Ukmergės gyventojams skirtos 250 eurų baudos.

Taip pat praėjusį savaitgalį policija sulaukė 5, o pirmadienį 2 pranešimų dėl karantino sąlygų nesilaikymo. Vienas gyventojas dėl to nubaustas administracine tvarka.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Teisybe :
    Tiesiog kazkoks gaidys......
  • Juozas :
    Na ir teaingai pasielgė su tokiais kovoti reikia net ir neteisingai užsidejusiouos kaukes rrikėtų bausti taip pat ir nesilaikantiems atstumų nes tiesog ant žmogaus lipa

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas