Aktualijos, Naujausi, Sveikata

Operacinio bloko atidaryme dalyvavo Saulius Skvernelis

Kovo 6 dieną Ukmergės ligoninėje atidarytas rekonstruotas Operacinis blokas.  Iškilmėse dalyvavo ministras pirmininkas Saulius Skvernelis,  Vyriausybės kancleris Algirdas Stončaitis, Sveikatos apsaugos ministerijos kanclerė Odeta  Vitkūnienė,  Seimo narys Juozas Varžgalys, rajono vadovai, ligoninės darbuotojai.

Atidarymo metu buvo perkirpta juostelė, patalpas pašventino Ukmergės ligoninės kapelionas, Pašilės šv. Barboros ir Pabaisko Švč. Trejybės bažnyčių klebonas Rimantas Laniauskas.

Projektas „Ukmergės ligoninės operacinio bloko ir reanimacijos skyriaus patalpų rekonstravimas“ ligoninėje buvo pradėtas vykdyti 2008 metais.

S. Skvernelis sakė, jog didelė bėda ta, kad investiciniai projektai dėl finansavimo trūkumo, biurokratinių trukdžių tęsiasi metų metais, tad reikia daug atkaklumo, kad jie būtų įvykdyti. Vyriausybės vadovas pažymėjo, jog ukmergiškiai tik savo didelių pastangų dėka baigė į objektą.

„G. ž.“ inform.

Genovaitės KAZIELIENĖS nuotraukos

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Rinkėjas :
    Rezultatas geras todėl, kad visi randa bendrą kalbą , dirba išvien - tiek vyr.gydytojas, tiek Seimo narys, Meras, Administracijos direktorius, tarybos nariai. Šaunuoliai. Taip ir toliau, tik Varžgalį dar vienai kadensijai reikia išrinkti, nes jis puikiai atstovauja rajoną :)
  • Eleonora :
    Visi turime būti dėkingi seimo nariui Juozui Varžgaliui, tai jo dėka, kad į mūsų miestelį atvyksta garbūs žmonės, taip pat ir investicijomis aprūpina..
  • Vilius :
    Ligoninės pripažinimas akivaizdus, jei atvyksta tokio aukšto lygio pareigūnai, ir jų tiek daug. Premjeras atvyksta į ligoninę antrą kart, šaunu. Pagarba ligoninei, kuri savo įvaizdžiu, mastymu išaugo iš rajono ligoninės lygio ir stipriai nutolo nuo kt rajono įstaigų
  • Ukmergietis :
    Šaunuoliai, ligoninė gerai varo, taip ir tiau. Įvertinimas ligoninei kad atvažiuoja tokie garbingi svečiai, jie tikrai bet kur nevažiuoja. Pagarba lųfoninei
  • . Virgis :
    Kokia nauda?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas