Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Nukentėjo pėsčioji, vairuotojas ir keleivė

Liepos 16-oji eismo dalyviams buvo išskirtinė – rajone įvyko trys autoavarijos. Iš jų dviejose nukentėjo žmonės.

Apie 14.50 valandą du automobiliai susidūrė Pivonijos seniūnijos Jačionių kaime, ties WURTH centru. Kadangi buvo įtarimų, jog yra nukentėjusių žmonių, į nelaimės vietą išvyko greitoji medicinos pagalba. Tačiau medikų pagalbos niekam neprireikė.

15.05 valandą Vilniaus gatvės 100B namo kieme moteris (g. 1994 m.), vairuodama automobilį „Seat Altea“ atbuline eiga, nedavė kelio pėsčiajai (g. 1946 m.) ir ją partrenkė. VšĮ Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje po apžiūros medikai nukentėjusiajai diagnozavo kaulo lūžimą ir sumušimus. Dėl patirtų sužalojimų moteris paguldyta į ligoninės Ortopedijos-traumatologijos skyrių.

20 valandą gautas pranešimas apie autoįvykį magistralės Vilnius-Panevėžys 60-ame kilometre, Pivonijos seniūnijos Bartkūnų kaime. Automobilio „VW Caravelle“ vairuotojas (g. 1988 m.) dėl prastų oro sąlygų nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Apvirtus transporto priemonei vairuotojui lūžo pėdos kaulas. Jis po medikų apžiūros VšĮ Ukmergės ligoninėje išleistas gydytis ambulatoriškai. Keleivė (g. 1989 m.), kuri skundėsi galvos skausmais, paguldyta į ligoninę stebėti. Dar du kartu važiavę keleiviai (g. 2004 m. ir 2007 m.) sužalojimų nepatyrė.

 „G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Boras :
    Lekia akis isdege

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas